Advertentie

Groente pasta van Wholy Greens

“It’s our aim to create more with less.”

Lekker en gezond met Wholy Greens

Geen zin in een salade of ben je niet gek op grove stukken groente, maar wil je wel aan de dagelijkse portie groente komen? Look no further! Het vernieuwde Wholy Greens, voorheen Veggihap, heeft de perfecte oplossing: (vegan) pastasoorten gemaakt van maar liefst 50% groente! Ideaal, zo hoef je alleen nog maar je favoriete sausje en misschien wat plantaardige spekjes toe te voegen. Zo creëer je in één handomdraai een enorm voedzame en gezonde maaltijd. Ook heerlijk als basis van dit pastagerecht (we wilden dit natuurlijk graag zelf ook even uitproberen). 

Groente weggooien omdat het er niet mooi uitziet? Dacht het niet!

Tijdens de (massa)productie van groenten wordt onwijs veel weggegooid. Klopt de vorm, afmeting of kleur niet en/of is er te veel over? Dan krijgen die stukken groenten direct een enkeltje richting de groenbak. Onwijs zonde en onnodig volgens Wholy Greens oprichters Walter Zantinge en Pieter van der Manden. Zij zetten zich in om deze verspilling van bruikbare producten tegen te gaan door van afwijkende stukken groente pastasoorten te maken. Op deze manier ondersteunen zij de boeren én het milieu. Wholy Greens geeft vooraf garantie dat zij de ‘afgekeurde’ producten zullen overnemen, voor hen maakt het uiterlijk niet uit. Het gaat om de inhoud. Door het gebruik van deze reststromen hoeven er dus geen nieuwe producten verbouwd te worden voor deze heerlijke VeggiePasta’s. Daarnaast levert het ons nog een bord boordevol vitamines en lekkers op.

De Wholy Greens boerderij

Elk bedrijf heeft een droom, bij Wholy Greens is dat het hebben van een eigen boerderij. Dit zorgt voor minder transport en dus minder uitstoot. Dit concept zouden ze graag willen uitbreiden in verschillende landen, vandaar ook de verandering van de naam. Ze willen met hun bedrijf wereldwijd kwaliteit garanderen, alle potentie uit de groenten halen en boeren de kans geven om verschillende gewassen te produceren. Een droom waarvan wij hopen dat hij werkelijkheid mag worden. 

Wholy Greens in vier verschillende smaken

De vraag naar dit soort gezonde groenteproducten neemt al jaren toe, ook in Nederland. Daar sluit dit geweldige bedrijf graag op aan. Het assortiment van Wholy Greens VeggiPasta telt nu vier varianten: Beautiful Beetroot Fusilli, Smooth Spinach Campanelle, Sweet Pumpkin Zucca en Glorious Carrot Radiatori. Voor €3,25 kun je deze pakken kopen in de webshop of bij Holland & Barrett, Crisp, Pieter Pot, Rechtstreex en andere speciaalzaken. Met deze fijne producten maakt Wholy Greens het onwijs lekker en makkelijker om dagelijks genoeg groente binnen te krijgen. Wij zijn, zoals je snapt, meer dan fan! 

Advertentie

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Cheese.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Waan je in vegan Italië bij Vegitalian
15 x hartverwarmende vegan soep
VEGAN IN HET NIEUWS week 41
Eet jij vegan? Maar hoe zit het dan met…

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Advertentie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan lekker koken met Maza.

Bedankt voor je inschrijving!
Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Advertentie

Waar ben je naar op zoek?

Sluit je aan bij
de LTGL-community

Wil je toegang tot alle recepten en artikelen, elke vrijdag het weekmenu ontvangen, een voedingsconsult met onze diëtiste en nog meer extra's?