Meest gestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor je op een rijtje gezet

Webshop

Wat leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst! Je ontvangt binnen 24 uur een mail met daarin de Track & Trace-informatie van ons. Daarmee kun je jouw pakket volgen.
Je kunt de status van jouw bestelling ook gemakkelijk zelf nagaan door onderstaande stappen te volgen.
1. Log in met jouw membershipaccount op livingthegreenlife.com.
2. Kies in het linkermenu voor de optie Mijn bestellingen.
3. Klik op jouw bestelling voor meer informatie over de status.
Heb je geen webshopaccount of is de status niet duidelijk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Dank je wel voor jouw bestelling! We sturen jou binnen een half uur een bevestiging van jouw bestelling. Heb je deze nog niet binnen? Kan het zijn dat onze bevestiging in jouw Ongewenste E-mail of Spam-map terecht is gekomen? Je kunt de status van jouw bestelling ook terugvinden in Mijn Account op livingthegreenlife.com. Toch nog een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dan helpen we je meteen verder

Komt je bestelling met Post NL, kijk dan hier voor meer info.
Komt je bestelling met DPD, kijk dan hier voor meer info.
Komt je bestelling met DHL, kijk dan hier voor meer info.

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag. We kunnen dan helaas geen wijzigingen meer aanbrengen.
Wanneer de bestelling wordt verzonden via PostNL is het wel mogelijk om in de app van PostNL een wijziging aan te brengen, je kunt jouw pakket dan laten afleveren bij een PostNL-locatie.
Dit kan zodra je een PostNL Track & Trace-code hebt ontvangen, het e-mailadres in jouw PostNL app moet dan wel gelijk zijn aan het e-mailadres in jouw bestelling. De PostNL app werkt alleen in Nederland.

Wat leuk dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst! Heb je per e-mail al Track & Trace-informatie van ons ontvangen? Daarmee kan je zien waar jouw pakket zich op dit moment bevindt. Het zou kunnen dat het pakket bij de buren is afgegeven.
Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Oeps, dat is niet de bedoeling! Neem snel contact op met onze klantenservice, wij helpen je verder.

Oeps, dat is niet de bedoeling. Het zou kunnen dat één van jouw pakketten nog onderweg is. In onze e-mailbevestiging en in Mijn bestellingen in Mijn membershipaccount kun je zien of jouw bestelling uit meerdere pakketten bestaat.
Is er geen pakket meer onderweg? Dan lossen wij dit graag voor je op, neem contact op met onze Klantenservice. Houd het ordernummer van jouw bestelling bij de hand.

Dat hoort niet te gebeuren! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jou. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice. Dan komen we samen tot een goede oplossing.

Wij bezorgen in Nederland en België. Woon je in het buitenland en wil je toch graag een bestelling plaatsen, neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen, gaan wij hier direct mee aan de slag! Het is dus niet mogelijk om jouw bestelling te wijzigen. Wel kan je het artikel retour sturen.

Het retourformulier vind je hier. Vul deze in en stuur op naar klantenservice@livingthegreenlife.com.
Alle artikelen dienen ongebruikt en ongedragen te zijn en in de originele verpakking te zitten met de aangehechte prijskaartjes. Producten aangeschaft via de webshop mogen binnen 14 geretourneerd worden. Zie ook onze webshop voorwaarden.

Helaas is het niet mogelijk om de bestelling te annuleren, het is uiteraard wel mogelijk om te retourneren.

Stuur je jouw bestelling per post aan ons terug? Dan krijg je het aankoopbedrag altijd terug op dezelfde manier waarop je dit bedrag hebt betaald. Je ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 dagen na het versturen van het pakket retour.

Helaas is dit niet mogelijk.

Retourneer je je pakket met Post NL, kijk dan hier
Retourneer je je pakket met DPD, kijk dan hier
Retourneer je je pakket DHL, kijk dan hier 

Alle artikelen dienen ongebruikt en ongedragen te zijn en in de originele verpakking te zitten met de aangehechte prijskaartjes. Producten aangeschaft via de webshop mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden. Zie ook onze webshop voorwaarden.
Vul het retourformulier in en stuur deze naar klantenservice@livingthegreenlife.com.

Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk. Living the Green Life maakt om deze reden gebruik van de paymentprovider Stripe. Hiermee kan je betalen via:
– iDeal
Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.
– Creditcard
Je kunt betalen met MasterCard, VISA of American Express. Wij werken met een uitgestelde creditcardbetaling. Het bedrag wordt pas afgeschreven als jouw bestelling geleverd is.
– PayPal
PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat particulieren en webwinkels gebruiken. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal Rekening.

Dit is alleen mogelijk als je gebruik maakt van een creditcard als betaalmethode. Dan wordt het bedrag gereserveerd en pas afgeschreven nadat je bestelling is geleverd.

In je winkelmand kun je tijdens het bestelproces de kortingscode invoeren.

Je ontvangt de factuur via de mail. Daarnaast vind je deze terug in de ‘mijn account’.

Ja, voor het plaatsen van een bestelling heb je een account nodig.

Jazeker! Onder Mijn account en Mijn gegevens pas je deze gemakkelijk aan.

Wij verwijzen je graag naar onze webshop voorwaarden.
Voor zakelijke samenwerking verwijzen je graag naar de Algemene voorwaarden B2B’

Jazeker! In de webshop vind je het totaal overzicht van alle workshops die gepland staan. Of bekijk deze pagina.

Inschrijven voor een van de workshops kan via de webshop.

Het is mogelijk om privé of voor een selecte groep mensen (max 12) een workshop te boeken.

Wij maken het jou graag zo gemakkelijk mogelijk member te worden van Living the Green Life. Om deze reden maken wij gebruik van de paymentprovider Stripe. Hiermee kan je betalen via:
– iDeal
Met iDeal kun je online betalen via de vertrouwde online betaalomgeving van jouw eigen bank.
– Creditcard
Je kunt betalen met MasterCard, VISA of American Express. Wij werken met een uitgestelde creditcardbetaling. Het bedrag wordt pas afgeschreven als jouw bestelling geleverd is.
– PayPal
PayPal is een wereldwijd onlinebetaalsysteem dat particulieren en webwinkels gebruiken. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken met jouw PayPal Rekening.

Bij vragen kan er contact opgenomen worden via de mail, wij helpen je dan graag verder.

Snel naar:
Webshop
Nieuwsbrief
Memberships
Algemeen

Betaalmethoden:

Waar ben je naar op zoek?