Koken met

Hier vind je alle recepten die wij maken
in samenwerking met Dr. Oetker en Koopmans

Koken met Dr. Oetker

Vegan brownies met notenpasta en pecannoten

20 min

Family & Friends

Zondag bakdag! Wie doet er mee? Ben je op zoek naar een heerlijk recept dat een flinke glimlach op je gezicht tovert? Dan zit je met deze vegan brownies (met notenpasta en pecannoten) gebakken. We know, het is een flauwe woordspeling, we konden het niet laten. Maar beloofd: ze zijn FAN-TAS-TISCH! Fudgy, vol van smaak en een krokant laagje bovenop. Wat wil je nog meer? Precies, niets!

Nu vraag je je misschien af of dat niet lastig te maken is, een goede fudgy vegan brownie. Maak je daar maar niet druk om, want Dr. Oetker heeft de oplossing gevonden… vegan brownie-mix! En daar zijn wij meer dan blij mee, want: 1. ze zijn zo gemaakt en 2. potverdorie wat zijn ze lekker.

Vegan hazelnootcake met praline

20 min

Family & Friends

Het ultieme recept voor hazelnootcake

Hazelnootpraline, cake en chocoladesaus. Check, check en nog een keertje check! Je zou bijna zeggen dat deze hazelnootcake alles heeft wat ons hartje begeert.

Een praline kan je relatief makkelijk zelf maken door een noot naar keuze te mengen met een klein beetje suiker. Hoe zoeter je hem maakt, hoe kruimeliger hij wordt dus let op dat je niet te veel suiker erop doet als je hem nog op de cake wilt drukken. Een laagje chocolade erop en vervolgens nog wat gehakte hazelnoten voor de crunch. Flink genieten!

We maakten dit recept met de Vegan Cake mix van Koopmans. We werden gevraagd de nieuwe vegan bakmixen uit te proberen en ja, we mochten het recept direct met jullie delen. Hopelijk worden jullie hier net zo blij van als wij en ben je nu opzoek naar nog meer van dit soort recepten? Probeer dan eens vegan brownie met notenpasta en vegan aardbeientaart

Koken met Koopmans

Zondag bakdag

Zondag is bij ons 'bakdag'. Iedere week maken wij de lekkerste zoete en hartige baksels met de vegan producten van Koopmans en Dr. Oetker. Gewoon te koop in de supermarkt, zo laten we je zien dat plantaardig eten echt geen uitdaging is maar juist leuk, lekker én makkelijk. Bak je mee?

  •  20 min

Vegan brownies met bananenijs en dadelkaramelsaus

  •  20 min

Vegan brownies met notenpasta en pecannoten

  •  20 min

Vegan kwarktaart parfait

  •  15 min

Vegan brownie met cookie dough

Vegan producten van Dr. Oetker

  •  20 min

Vegan hazelnootcake met praline

  •  25 min

Makkelijke vegan spinazie quiche

  •  30 min

Hartige gevulde broodjes

  •  10 min

Perenflappen

Vegan producten van Koopmans

Dr. Oetker en Koopmans zijn verkrijgbaar bij alle grote supermarkten

Waar ben je naar op zoek?

Sluit je aan bij
de LTGL-community

Wil je toegang tot alle recepten en artikelen, elke vrijdag het weekmenu ontvangen, een voedingsconsult met onze diëtiste en nog meer extra's?