Koken met

Hier vind je alle recepten die wij maken
in samenwerking met Dr. Oetker en Koopmans

Koken met Dr. Oetker

Blauwe bessen muffins met crumble topping

15 min

Easy Living

Blauwe bessen muffins, ook wel blueberry muffins. Favoriet bij jong en oud door de heerlijk frisse en tegelijk zoete smaak. Het kan soms een uitdaging zijn om baksels vegan te maken zonder dat het vervangende ingrediënt voor ei (vaak banaan) overheerst qua smaak. Daar komt nu verandering in:)!

Vegan muffin mix

Toen we hoorden dat Dr. Oetker vegan muffins op de markt ging brengen én wij werden gevraagd om mee te denken over receptuur, maakte onze bakharten een sprongetje want dit is toch wel echt dubbel feest: vegan zoet zonder uitdaging.

Vegan muffins maken

Om jullie kennis te laten maken met de nieuwe bakmix, hebben we een klassiek recept bedacht met een kleine, verrassende twist. We voegen aan deze vegan muffins naast de blauwe bessen wat kokosrasp toe. Dit vinden wij heerlijk, maar ben je niet zo van kokos dan mag je het natuurlijk weglaten.

Muffins met crumble laagje

Het andere extraatje dat je terugvindt in het recept is een homemade crumble-laagje. Een knapperig, zoet korstje waar je met veel plezier je tanden in zult zetten. Wie gaat ze proberen?

Zondag bakdag

Zondag is bij ons 'bakdag'. Iedere week maken wij de lekkerste zoete en hartige baksels met de vegan producten van Koopmans en Dr. Oetker. Gewoon te koop in de supermarkt, zo laten we je zien dat plantaardig eten echt geen uitdaging is maar juist leuk, lekker én makkelijk. Bak je mee?

Vegan producten van Dr. Oetker

Vegan producten van Koopmans

Dr. Oetker en Koopmans zijn verkrijgbaar bij alle grote supermarkten

Waar ben je naar op zoek?