Werken bij LTGL

Een compleet vegan platform

Living the Green Life is het meest complete plantaardige platform in Nederland. We willen iedereen, van jong tot oud, vrijlaten om zelf een keuze te maken in hun bewuste eetpatroon. Of je nu flexitariër bent, vegetarisch danwel veganistisch eet; wij zijn er voor jou. Wij laten zien dat een (overwegend) plantaardig eetpatroon uitstekend past binnen een sociaal en uitdagend leven middels recepten, lifestyletips en het laatste nieuws over plantaardige producten en hotspots.

De lekkerste vegan recepten

Bij ons vind je de lekkerste plantaardige recepten, daar steken we onze hand voor in het vuur. We ontwikkelen zelf al onze recepten en zorgen ervoor dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Onze varianten op klassiekers (onze ‘gehaktballetjes’ in tomatensaus, vegan mac & cheese en eivrije quiches) zijn ongeëvenaard, al zeggen we het zelf. Sowieso zijn ál onze gerechten een kleurrijk en gezond feestje op je bord.

Vegan workshops

Een (online) workshop is niet alleen een leuke manier om nieuwe vaardigheden te leren, het biedt ook de gelegenheid om veel informatie in te winnen in een gezellige sfeer. Tijdens onze workshops vertellen we je alles over een plantaardig voedingspatroon, onder het genot van een hapje en een drankje. Er zijn regelmatig themaworkshops, houd daarvoor onze social kanalen in de gaten.

Boeken (en e-books) met recepten en tips

LTGL publiceert ook kookboeken én e-books. Om je te laten zien dat plantaardig eten geen uitdaging is, maar juist leuk en vooral ontzettend lekker! Dus zoek je meer inspiratie voor je ontbijt, lunch of avondeten (en laten we ook de lekkere, plantaardige snacks niet vergeten), neem dan vooral een kijkje in onze boekenkast.

Memberships

We bieden diverse memberships aan, van eenvoudig (maar nog steeds heel fijn) tot zeer uitgebreid. Als member krijg je bijvoorbeeld toegang tot unieke artikelen en overheerlijke recepten op onze website, we sturen je elke vrijdag een weekmenu mét boodschappenlijst, je krijgt korting op onze kookboeken, e-books, kookworkshops of zelfs een gratis voedingsconsult van onze diëtiste ter waarde van € 95. Meer over onze memberships vertellen we hier.

De maandelijkse Easy Vegan Box

Kun je – net als wij – geen genoeg krijgen van een plantaardige lifestyle? Dan word je vast ook heel blij van onze Easy Vegan Box. Elke maand verrassen en inspireren we je opnieuw met de leukste en nieuwste vegan producten. Een superdeal, want deze producten vind je nergens anders voor deze prijs. Een cadeautje voor jezelf of voor een ander.

Ons team

Naast oprichter Sanne van Rooij bestaat het team van Living the Green Life uit onze mediamanager Tijmen en Eva als receptontwikkelaar en diëtiste. We worden ondersteund door steeds wisselende fantastische stagiaires en externe medewerkers (you know who you are!). En we worden geïnspireerd door jou! We hebben het ontzettend gezellig samen en kijken ernaar uit nog heel veel moois, leuks en lekkers voor je te maken!

“Geweldig! Wat een leuke mensen!”

Rob Blom

Klant van LTGL

Vacatures

Wil je meewerken aan onze missie om iedereen te inspireren minimaal een keer per week plantaardig te eten? Solliciteer dan, wij zetten de thee vast klaar.

Stagiair office assistent

Stagiair recept ontwikkelaar/diëtist

Stagiair journalistiek/media redactie

Open solliciteren

Staat je droombaan niet bij de vacatures en ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen LTGL? Stuur ons dan een open sollicitatie.

Waar ben je naar op zoek?