Easy Vegan

Weekmenu

vanaf €0,99 per week

Easy Vegan

Box

€24,95 p.m.

LTGL

All

€16,95 p.m.

Easy Vegan Weekmenu

vegan shakshuka met portobello's

Extra content

Als member heb je toegang tot unieke artikelen en overheerlijke recepten op onze website. Je krijgt als member korting op onze Easy Vegan kookboeken, deze vind je in onze webshop. En ben je LTGL All member? Dan krijg je ook nog eens 25% korting op alle vegan boxen!

Persoonlijk voedingsadvies

Als LTGL All member bieden we je nog iets anders, unieks aan: een gratis voedingsconsult van onze diëtiste. Zij staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je ontvangt van haar een consult inclusief een op maat gemaakt voedingsadvies ter waarde van € 95.

Gratis e-books

Naast onze Easy Vegan kookboeken maken wij ook e-books, die je als member allemaal gratis op onze site kan downloaden. Liever een kijkje in onze keuken? Volg dan eens één van onze (online) kookworkshops. Als member krijg je korting bij het volgen van een workshop en als LTGL All member kan je met de online workshops helemaal gratis meedoen! Als All member heb je nog een pré: onze nieuwste Easy Vegan boeken krijg je als eerste thuisgestuurd!

De meeste gestelde vragen

Waaruit bestaat de unieke content en hoe is dit anders dan wat ik op de website al zie?

Een deel van de content die wij plaatsen is vrij in te zien. Onder unieke content (aangegeven met een membership label) vallen recepten en artikelen die jouw overstap naar plantaardig eten nog makkelijker en leuker maken. Hier vind je uitgebreidere informatie, how-to video’s, speciale recepten en staan we dagelijks voor je klaar om je antwoorden te geven op al je vragen.
 

Waaruit bestaat een voedingsadvies/persoonlijk consult?

Wanneer je member bent, neemt onze dietiste contact met je op. 
Er zal een intake gesprek van een uur plaatsvinden waarna er een voedingsadvies op maat wordt gemaakt. Na twee weken zal er een opvolgend consult wordt ingepland waarin eventuele vragen worden doorgenomen.

Word ik begeleid wanneer ik tussendoor vragen heb?

Wanneer je member bent staan wij elke dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, dit kan via telefonisch contact, what’s app of via de mail.

Wanneer ontvang ik mijn boek?

Na zes maanden membership zul je een mail ontvangen met daarin een kortingscode. Hiermee kun je een Easy Vegan boek naar keuze uitzoeken. (Easy Vegan Weight Loss Plan valt buiten deze actie).

Waar ben je naar op zoek?