Member..-what?
LTGL heeft een membershipdeel!

Dat is feest! Nu zijn we in staat je de beste content te blijven bieden. Je herkent de artikelen die binnen het membership vallen aan de het label met de tekst ‘members-only’ Alle artikelen, recepten, columns, video’s, reportages en winacties kun je vinden op livingthegreenlife.com/members. Hier kun je binnen je eigen account je favoriete columns, artikelen en recepten bewaren en zo al je favo items makkelijk terugvinden. Omdat als je member bent je toch stiekem wel vertelt dat je van ons de lifestyle houdt, hebben we heel veel extra’s voor je achter de schermen. Denk aan kortingen, cadeautjes, nog meer content, workshops en veel meer.

 

Het membership afsluiten
Wat leuk dat je interesse hebt in een abonnement! We hebben bij Living the Green Life drie soorten abonnementen:

 

 

 

 

 

Mijn toegang tot het members only deel

Zodra je een abonnement hebt afgesloten kun je na de registratie meteen gebruik maken van het members-only gedeelte. Je membership wordt los daarvan nog aan je bevestigd per e-mail. Je hebt onbeperkt toegang!

Waar log ik in?

Via de members-only button natuurlijk! (de groene loper ligt al uit)

Membership cadeau geven

Wil je iemand een membership cadeau geven? Dit kan via de webshop. Hier kunnen alle gegevens ingevuld worden en daaruit volgt een unieke code die later ingevuld kan worden op de website om de betalingsgegevens van de gever van het cadeau te koppelen aan de toegang voor de ontvanger van het cadeau.

Hoe kan ik mijn  membership betalen?

Alle betalingen gaan via onze paymentprovider Stripe. Je kunt zelf je voorkeur bepalen. Mocht je vragen hebben over de betaling of is er iets misgegaan? Neem contact met ons op!

Hoe kan ik mijn betaalfrequentie aanpassen?

Dit kun je eenvoudig in je profiel doen. Je hebt de keuze uit per maand, per kwartaal en per jaar.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Opzeggen? Dit kan via je account of neem contact met ons op, zodat we dit meteen voor je kunnen regelen.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de aanschaf van je membership te herroepen. Dit betekent dat je de aanschaf van je membership ongedaan maakt. Het aantal dagen dat je wel toegang hebt gehad tot het members-only gedeelte moet je wel betalen. Neem contact met ons op en we helpen je je membership ongedaan te maken. Zie ook onze algemene voorwaarden B2C Webshop.

Hoe zeg ik mijn membership op?

Opzeggen kun je zelf in je account doen of je kunt contact met ons opnemen.

Stopt mijn membership automatisch?

Alle memberships zijn tot wederopzegging, tenzij uitdrukkelijk anders wordt vermeld. Na de eventuele eerste actieperiode kun je je membership per maand opzeggen. Kijk in de welkomstbevestiging of jouw abonnement automatisch stopt of niet.

Wat is de opzegtermijn? 

Bij automatische verlenging zal je membership automatisch omgezet worden in een membership voor onbepaalde tijd. Wil je je membership hierna opzeggen? Dan geldt er een maand opzegtermijn. Indien je besluit op te zeggen binnen een membershiptermijn zal LTGL de daarmee gemoeide administratie- en verwerkingskosten (van € 5,50) in rekening brengen. Deze worden verrekend met het reeds betaalde membershipsgeld. Zeg je op binnen een jaar en heb je het Easy Vegan kookboek al ontvangen dan brengen wij deze alsnog in rekening.

Welkomstgeschenken

Regelmatig geven wij een welkomstgeschenk cadeau bij het afsluiten van een membership. De voorwaarden hiervoor verschillen per cadeau en worden gelijktijdig met de aanbieding gecommuniceerd. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.