Advertentie

Aveda’s producten zijn nu 100% vegan

Goed nieuws! Alle verzorgingsproducten van Aveda zijn vanaf nu 100% natuurlijk én vegan. We worden zo gelukkig als een fijn merk de volledige overstap maakt om alleen maar met plantaardige ingrediënten te werken en zetten Aveda vandaag dan ook graag even in het zonnetje!

De producten van Aveda, voornamelijk voor je haren, zijn al van begin af aan cruelty free. Op een paar uitzonderingen na was het meeste ook vegan maar daar is nu dus verandering in gekomen. Het hele assortiment van Aveda is nu vegan. Het dierlijke ingrediënt wat eerst nog in sommige producten zat, is bijenwas. Dit heeft Aveda nu vervangen door een unieke mix van plantaardige wax en boters.

 

Het algehele doel van het bedrijf is om zo goed mogelijk te zorgen voor onze planeet. Daarnaast willen ze ook milieuvervuiling zo veel mogelijk tegengaan. In 1978 kwamen de eerste verzorgingsproducten van Aveda op de markt en sindsdien is het assortiment flink gegroeid. Ook worden de worden de producten continue doorontwikkeld, wat nu dus heeft geresulteerd in een volledig vegan assortiment!

 

Dat alle verzorgingsproducten van Aveda nu 100% natuurlijk én vegan zijn, vinden wij ontzettend leuk natuurlijk. Speciaal daarom zijn we een kleine samenwerking met Aveda aangegaan. In een aantal heerlijke proefpakketten van Aveda zitten nu verschillende receptkaarten, met drie vegan ontbijtrecepten uit ons nieuwe boek Easy Vegan all-day breakfast. Een lekker voorproefje op de plantaardige gerechten, naast een fijne verzorging!

 

Wil jij een product van Aveda proberen? De botanical repair shampoo zit in de Self-love box van deze maand. Elke maand brengen bij een goodie box uit met fijne, nieuwe vegan (verzorgings)producten. We kregen zo veel vragen over wat nu goede producten en mooie merken zijn die passen bij een vegan lifestyle, dat we hebben besloten elke maand een box samen te stellen met daarin al het fijns waar wij blij van worden. We snappen dat een complete overstap best prijzig kan zijn en het best spannend is om zoveel nieuws uit te proberen in een keer. Daarom een leuke middenweg van ons voor jou: minimaal vijf duurzame, vegan producten met een waarde van ten minste € 80 die je kunt uitproberen voor maar € 20. Als je een abonnement neemt krijg je elke maand een nieuwe box vol goodies gratis thuisbezorgd. Alleen maar feest!

Advertentie

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Cheese.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Wat is maca? Alles wat je over deze knol wilt weten
Vegan bij Aldi
Waarom vegan eten?
Vegan pasta maken met de Pasta Academy!

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Advertentie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan lekker koken met Maza.

Bedankt voor je inschrijving!
Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Advertentie

Waar ben je naar op zoek?

Sluit je aan bij
de LTGL-community

Wil je toegang tot alle recepten en artikelen, elke vrijdag het weekmenu ontvangen, een voedingsconsult met onze diëtiste en nog meer extra's?