Ontdek iedere maand de mooiste,
nieuwe duurzame vegan producten voor een vriendenprijs

100% vegan en duurzame producten

Minimale totale waarde van € 70

Members betalen geen verzendkosten

Laat je elke maand weer opnieuw verrassen en inspireren!

Bekijk de opties

Box Membership

€ 20 p.m.

Los bestellen

€ 25 p.st.

Karla
Karla
Lees verder
"Ik ben weer enorm blij met deze Easy Vegan box. Ik kies dit jaar nog bewuster voor kwalitatief goede producten voor mezelf en het milieu. Living the Green Life selecteert iedere maand een aantal toffe vegan producten. Heel leuk!"
Wilma
Wilma
Lees verder
"Ik heb nu de box van december en januari ontvangen. Tweemaal echt de moeite waard. Mooie producten. Helemaal blij ermee."
Sylvia
Sylvia
Lees verder
"Vandaag mijn tweede box ontvangen. Wat een fijne box weer. Mooie verpakking met fijne producten erin. Extra attent is het handgeschreven kaartje met lavendel, zo ruikt alles al lekker bij het openen van de box. Ik kijk uit naar de volgende boxen."
Elise
Elise
Lees verder
"De eerste box van het abonnement heb ik in december ontvangen. Erg leuk, zo'n cadeautje voor mezelf met producten die ik niet zo snel zelf zou kopen! Er zitten wel een paar blijvertjes bij, die ik anders niet ontdekt zou hebben!"
Joske
Joske
Lees verder
"5 sterren voor deze verrassende Vegan Box. Een verwennerij om aan jezelf cadeau te geven. Hele mooie en lekkere verantwoorde vegan producten, en elke keer weer zo goed samengesteld. Ik ben blij."
Previous
Next

Ben je LTGL All member, dan ontvang je 25% korting op een losse box!

Merken uit de vorige box

Waar ben je naar op zoek?

Zoek hier naar jouw favoriete gerecht, lifestyle blog of product.