Vegan nagellak van Sally Hansen: nieuwe good. kind. pure.™ collectie

Oh yes, weer een winactie! Vorige week mochten we een goedgevuld pakket met allerlei lekkere verzorgingsproducten van Jacob Hooy weggeven voor onze vierde verjaardag. And the party continues! De hele maand september vieren we dat we jarig zijn en dit keer kunnen we vijf mensen gelukkig maken! We mogen namelijk vijf setjes nagellak met drie verschillende kleuren, én nog een hardener en een top coat erbij, van Sally Hansen weggeven.

UPDATE 24 september 2020: De winnaars zijn op de hoogte gebracht en de winactie is dus verlopen.

In juni heeft Sally Hansen een nieuwe lijn van ‘clean’ nagellakproducten gelanceerd: de good. kind. pure.™ collectie. Alle producten binnen deze collectie bestaan uit plantaardige ingrediënten (van de nagellak zelf tot aan het kwastje) en de zestien (!) verschillende kleuren zijn allemaal geïnspireerd op de natuur.

Celia Tombalakian, Vice President van Sally Hansen Global & US Marketing zegt dat een zogenaamd ‘good-for-you-product’ voor de consument steeds belangrijker wordt (daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee!) en dat de consumentenwensen altijd aan de basis staan van Sally Hansen’s innovaties. Vanwege de grote vraag naar dit soort natuurlijke producten hebben ze daarom de good. kind. pure.™ lijn ontworpen. Zo fijn!

De good. kind. pure.™ collectie bevat ook Sally Hansens eerste 100% vegan nagelverzorgingsproducten, namelijk een hardener en een top coat, voor stralende en gezonde nagels:
-Hardener: Speciaal geformuleerd om de look van ribbels te verminderen en kwetsbare nagels te sealen, als bescherming tegen breken, scheuren en splijten, voor meer veerkrachtige en verzorgde nagels.
-Top Coat: Beschermt je favoriete nagellakkleur voor een langer houdende kleur en glans.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  
Let’s be Friends

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang elke zaterdag de populairste recepten en best gelezen artikelen van de week. Cadeautje: e-book ‘Easy Vegan Cheese’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Blijf op de hoogte:

Vegan aanbiedingen week 19-20
Column: Waarom voeding je beter maakt
Ik stond op de cover van VRIJ Magazine

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

De fijnste vegan producten

Wat eten we vanavond?

Easy Vegan Healthy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke woensdag de lekkerste, gezonde recepten. Cadeautje: e-book ‘1 week afvallen met Weight Loss Plan’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Waar ben je naar op zoek?

Zoek hier naar jouw favoriete gerecht, lifestyle blog of product.