Voeding voor een goede gemoedstoestand

Je gemoedstoestand kan nog wel eens wisselen. Een balans vinden die wordt ondersteund door de juiste voeding klinkt ons als muziek in de oren. In samenwerking met AOV voedingssupplementen hebben we alle informatie hierover verzameld om jou de informatie te geven die je nodig hebt om je gemoedstoestand met behulp van voedingsstoffen te ondersteunen.

We beginnen bij het begin, los van de voedingsstoffen. Let niet alleen op wat je eet maar ook hoe je leeft. Je leefstijl kan namelijk ook enorm veel invloed hebben op je gemoedstoestand. Denk hierbij aan voldoende beweging, lekker naar buiten gaan en natuurlijk fijne ontspanning zoeken om alles even los te kunnen laten.

Dat gezegd hebbende stappen we over naar voeding. Goede gevarieerde voeding kan je lichaam heel veel brengen en kan dus, met de juiste voedingsstoffen, je gemoedstoestand ondersteunen.

De basis

In de basis wordt gesproken over magnesium, de B-vitamines foliumzuur, niacine, biotine, B1, B5, B6 en B12 en vitamine C. Ze dragen bij aan een heldere geest, zijn goed voor de gemoedstoestand en gunstig voor een goede geestelijke balans. Daarnaast ondersteunen ze de geestelijke energie.

Een extraatje voor de gemoedstoestand van foliumzuur en vitamine B5

Deze twee doen nog net even wat meer voor je. Ze dragen bij aan de weerstand tegen stress, ondersteunen in spannende tijden en maken je minder stressgevoelig.

Deze stof benoemde we al eerder toen we het over stress, ontspanning en slaap hadden. Er wordt gezegd dat ashwagandha kan helpen bij geestelijke ontspanning en ondersteunt in perioden van stress. Deze claim is in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Om al deze voedingsstoffen binnen te krijgen is gevarieerde voeding met de juiste toevoegingen van bijvoorbeeld vitamine B12 essentieel. Maar dan krijg je er ook echt wat voor terug!

Favorieten van LTGL

Share

Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Christmas Barbecue.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Vegan recepten en meer

Bij Living the Green Life kun je terecht voor jouw dagelijkste inspiratie aan veganistische recepten en een gemakkelijke vegan lifestyle. Van snelle vegan salades tot fantastische plantaardige toetjes en van de fijnste dierproefvrije skincare tot de beste vegan restaurants: je vindt het allemaal terug op ons platform.

Volg ons op social media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

livingthegreenlife.nl
21.4k followers

Partner van

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Waar ben je naar op zoek?