Vegan Masters nu ook in België te bestellen

Vanaf nu kunnen Belgen die in Vlaanderen en Brussel wonen ook hun plantaardige convenience food bestellen in de webshop van Vegan Masters. Of je op zoek bent naar een vegan ontbijt, lunch, avondeten of tussendoortje: uit de 50 koelverse gerechten vind je vast iets naar je smaak.

Vegan Masters werd in 2019 opgericht door Danny Galiart en Kirsten Gielen, gedreven door milieuveranderingen en de bezorgdheid over het dierenwelzijn. Ze maken lekkere en makkelijke vegan maaltijden, snacks en desserts.

 

Het doel van Vegan Masters is om zoveel mogelijk mensen plantaardig te laten eten. Dit proberen ze waar te maken door de vegan maaltijden zó lekker te maken dat je het gevoel hebt dat je helemaal niks mist. In het eerste jaar werden al meer dan 84.500 kg CO2-equivalent, 16.186.000 liter water en bijna 1400 dierenlevens bespaard. Mocht je het gevoel hebben dat een plantaardige lifestyle geen zoden aan de dijk zit, dan ben je hiermee wellicht overtuigd.

 

In Nederland eet 1-4,5% vegetarisch, in België eet bijna het dubbele geen vlees, wel 6%, vandaar dat een uitbreiding naar Vlaanderen en Brussel voor de hand lag.

 

Vegan Masters is perfect als je als veganist even geen zin hebt om te koken, of als je gewoon graag geniet van een plantaardige maaltijd. Makkelijk, lekker en nu ook nog eens te bestellen vanuit België, wat wil je nog meer?!

Favorieten van LTGL

Share

Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Christmas Barbecue.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

livingthegreenlife.nl
21.4k followers

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Waar ben je naar op zoek?