Advertentie

Vegan energiedrankjes van TENZING

Iedereen heeft er vast wel eens last van: een middagdipje. Dan wil je vaak een snelle energie boost. Een oplossing kan één van onze heerlijke – ook al zeggen we het zelf – smoothies zijn, maar soms heb je geen tijd of zin om het te maken. Een simpel alternatief kan een blikje van TENZING’s veganistische energiedrank zijn!

Wat maakt het vegan?

De makers van TENZING zien de drankjes niet per se als energydrinks, eerder als een drankje waar je energie van krijgt. De drankjes zijn 100% plantaardig gemaakt, dus er worden helemaal geen chemische toevoegingen, die je vaak niet eens kan uitspreken, gebruikt in het recept. “Waarom zouden we niet de power of nature gebruiken?,” stelt TENZING. Daarom gebruiken ze de volgende zeven natuurlijke ingrediënten: groene koffiebonen voor een natuurlijke cafeïne boost, stress-verminderende groene thee, energieke guarana, lemon juice, hydraterende Himalayan rock salt, Indian Gooseberries voor vitamine c en een beetje suiker van biet voor natuurlijke zoetigheid. De signature blend is Britste raspberries met de unieke Japanse Yuzu. De yuzu is te vergelijken met de smaak van een citroen, maar dan minder hard en scherp. Wij gingen er niet eens zuur van kijken! Ook hebben ze een verrukkelijke blackberry & açaí smaak.

 

Waarom TENZING?

In 2019 werd TENZING  door Men’s Health verkozen tot de beste energie drank. Wij vinden dit zeker terecht. Ze hebben letterlijk bergen beklommen voor de ingrediënten. Naast dat de drankjes lekker smaken, is het ook zo dat de gezichten achter het merk veel bezig zijn met duurzaamheid. Daar houden we van! Ze hebben ervoor gekozen om de blikjes BPA vrij en recyclebaar te maken. Bovendien doneren ze 5% van hun winst aan milieuprojecten en hebben ze een toffe Clean Air Run Club georganiseerd. So many good things!

 

In onze nieuwe Easy Vegan box, de Endless Energy box, zit een blikje TENZING. Die kun je dan – samen met allemaal andere fijne, vegan producten – uitproberen!

Advertentie

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Cheese.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Wat is maca? Alles wat je over deze knol wilt weten
Vegan bij Aldi
Waarom vegan eten?
Vegan pasta maken met de Pasta Academy!

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Advertentie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan lekker koken met Maza.

Bedankt voor je inschrijving!
Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Advertentie

Waar ben je naar op zoek?

Sluit je aan bij
de LTGL-community

Wil je toegang tot alle recepten en artikelen, elke vrijdag het weekmenu ontvangen, een voedingsconsult met onze diëtiste en nog meer extra's?