PLUS supermarkt introduceert 10 nieuwe vleesvervangers

Vandaag introduceert supermarktketen PLUS 10 nieuwe vleesvervangers in het huismerk. Van alle Europeanen eten wij de meeste vleesvervangers en geven er ook het meeste geld aan uit. Met het vergroten van het aanbod moedigt PLUS iedereen aan om minder vlees te eten.

 

Je ziet misschien wel om je heen dat steeds meer mensen overwegen om minder vlees te eten, en dat is ook niet gek. De afgelopen twee jaar is het aantal Nederlandse vegetariërs met wel 150% gestegen. Vooral bij mensen onder de 40 is plantaardige voeding populair, bijna 7% van deze groep eet geen vlees.

Elk jaar hebben we de Nationale Week Zonder Vlees in Nederland. Deze campagne is voor veel mensen de stap naar minder of geen vlees. PLUS is een partner van het initiatief en vindt het belangrijk om de stap naar een plantaardig voedingspatroon makkelijker te maken, zodat ook vleesliefhebbers overstag gaan.

Het assortiment vleesvervangers van PLUS wordt uitgebreid met vegetarische kipstukjes, een hamburger, kaasschnitzel en een groenteburger. Daarnaast brengen ze vegetarische balletjes, wokstukjes en rulstukjes gehakt.

Bij alle vleesvervangers wordt rekening gehouden met de voedingsbehoefte van vegetariërs en veganisten. Zo zijn de nieuwe producten een bron van eiwitten, ijzer en -onmisbaar bij een plantaardig dieet- vitamine B12. Daarnaast is het nieuwe assortiment ook nog eens aangenaam geprijsd.

Met de vervangers kun je lekker experimenteren in verschillende gerechten, denk bijvoorbeeld aan een lekkere roerbak of pasta.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  
Let’s be Friends

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang elke zaterdag de populairste recepten en best gelezen artikelen van de week. Cadeautje: e-book ‘Easy Vegan Cheese’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Blijf op de hoogte:

Zo maak je de lekkerste vegan sushi thuis
Gebruik ook de restjes van je groente
Israël: het eerste land met een verbod op bont
Rihanna lanceert nieuwe vegan lingerielijn

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Bekijk de video

Easy Vegan Healthy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke woensdag de lekkerste, gezonde recepten. Cadeautje: e-book ‘1 week afvallen met Weight Loss Plan’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Waar ben je naar op zoek?

Zoek hier naar jouw favoriete gerecht, lifestyle blog of product.