Opbrengst ARMEDANGELS-mondkapjes voor Artsen zonder Grenzen

Het dragen van ‘niet-medische’ mondkapjes wordt vanaf 1 juni verplicht in het openbaar vervoer. De vraag naar mondkapjes neemt dus enorm toe. Daarom maakt ARMEDANGELS duurzame en fair geproduceerde mondkapjes, waarvan twee euro per verkocht mondkapje naar Artsen zonder Grenzen gaat. Wij weten wel waar we onze mondkapjes gaan bestellen!

De regering heeft laten weten dat er versoepelingen van de coronamaatregelen gaan plaatsvinden. Het dragen van mondkapjes speelt hierin een belangrijke rol. Wij gingen natuurlijk op zoek naar verantwoorde mondkapjes en kwamen uit bij ARMEDANGELS. Dit Duitse duurzame kledinglabel produceert  namelijk mondkapjes met een doel: één miljoen euro inzamelen voor het COVID-19-fonds van Artsen zonder Grenzen. Dit fonds biedt ondersteuning aan sterk getroffen landen.

“Als duurzaam kledingmerk produceren we trend-onafhankelijke producten die meerdere seizoenen meegaan. Met onze ARMEDANGELS-mondkapjes hopen we voor één keer dat ze niet té lang onderdeel van ons dagelijkse leven hoeven uit te maken. Maar voorlopig lijken ze wel even tot ons nieuwe normaal te behoren. Dan maar beter op een ecologisch en sociaal verantwoorde manier,” vertelt Martin Höfeler, CEO van ARMEDANGELS. En dat zegt hij mooi, want al die wegwerp mondkapjes veroorzaken een enorme nieuwe afvalberg en dat willen we niet!

 

Waarom ARMEDANGELS-mondkapjes?

Met een mondkapje bescherm je misschien niet jezelf, maar wel de mensen om je heen. De duurzame mondkapjes bestaan uit vier lagen die grotere druppels tegenhouden bij het hoesten en praten. Mondkapjes zijn essentieel in het gevecht tegen COVID-19, maar ze zijn vaak al uitverkocht voordat je ze in je winkelmandje geplaatst hebt. Daarnaast betaal je vaak veel te veel geld voor de mondkapjes. ARMEDANGELS biedt ons nu een eerlijk en duurzaam alternatief: wasbare mondkapjes van GOTS gecertificeerd katoen.

Door een ARMEDANGELS-mondkapje aan te schaffen, doneer je ook nog eens twee euro aan de helden in de frontlinie. En hoewel het kapje je glimlach verbergt, blijft die toch een beetje zichtbaar door de positieve boodschappen die erop staan, zoals ‘I warmly smile under this mask’. Je kunt de mondkapjes (het liefst na ieder gebruik) wassen vanaf 60 graden.

 

Afgelopen weekend bereikte ARMEDANGELS al de eerste mijlpaal van 250.000 euro. Jij kunt ook een steentje bijdragen door zelf een herbruikbaar mondkapje te bestellen. Benieuwd hoeveel euro er inmiddels al in ingezameld? Je kunt hier live de inzameling volgen!

Favorieten van LTGL

Share

Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Christmas Barbecue.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Vegan recepten en meer

Bij Living the Green Life kun je terecht voor jouw dagelijkste inspiratie aan veganistische recepten en een gemakkelijke vegan lifestyle. Van snelle vegan salades tot fantastische plantaardige toetjes en van de fijnste dierproefvrije skincare tot de beste vegan restaurants: je vindt het allemaal terug op ons platform.

Volg ons op social media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

livingthegreenlife.nl
21.4k followers

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Waar ben je naar op zoek?