Ons nieuwe kookboek wordt gedrukt, as we speak

We hebben best wel wat spannende weken achter de rug. We waren namelijk bezig met de allerlaatste checks voor ons nieuwste kookboek: Easy Vegan all-day breakfast.

De afgelopen twee weken hebben we met onze neus op de details gezeten. Alle laatste puntjes voor ons vierde kookboek moesten op de i gezet worden. Er mocht geen hoofdletter verkeerd, geen enkele uitlijning scheef of een foto niet op de juist gepositioneerd staan. We hebben lang en hard gestaard en bewerkt en nu is het dan echt zo ver: ons boek ligt bij de drukker! We kunnen er dus helemaal niks meer aan veranderen en zullen moeten wachten op het eindresultaat. Zo spannend!

We hebben niet normaal veel zin om de geprinte versie in handen te houden. Meer dan een halfjaar zijn we bezig geweest met de ontwikkeling van nieuwe recepten voor deze nieuwe bundel. Het resultaat? Meer dan 70 overheerlijke, vegan ontbijtrecepten die je de hele dag door kan nuttigen. Dat gaat een fantastisch 2021 worden!

Hoewel het boek pas in het nieuwe jaar uitkomt, kun je hem wel alvast bestellen. Pre-orders op een boek is heel fijn voor ons en onze uitgever, omdat het een beetje inzicht geeft in de wens en vraag naar het boek.

Easy Vegan all-day breakfast is vanaf 26 januari verkrijgbaar. Pre-order nu, dan ontvang je het boek op de datum van release. Onze dank is groot!

Favorieten van LTGL

Share

Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Christmas Barbecue.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Vegan recepten en meer

Bij Living the Green Life kun je terecht voor jouw dagelijkste inspiratie aan veganistische recepten en een gemakkelijke vegan lifestyle. Van snelle vegan salades tot fantastische plantaardige toetjes en van de fijnste dierproefvrije skincare tot de beste vegan restaurants: je vindt het allemaal terug op ons platform.

Volg ons op social media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

livingthegreenlife.nl
21.4k followers

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Waar ben je naar op zoek?