Nieuw vegan supplement: Laveen Vega Multi Compleet

Deze maand staat er weer een goed gevulde Easy Vegan Box op jullie te wachten. Hierin vind je prachtige producten die plantaardig eten én duurzaam leven een stukje makkelijker maken. Een nieuw merk dat wij hebben mogen toevoegen is Laveen (uitgesproken als ‘La-Vien’).

Opgericht door Jo en met het doel de zoektocht naar pure ingrediënten makkelijker te maken. Dit was een flinke zoektocht welke zij startte toen ze zwanger was van haar eerste kindje in 2013. Zo vertelt zij: ‘als ouders is het al druk genoeg. Zorg voor de kinderen, het huis schoonmaken, contact met vrienden onderhouden, werk én ’s avonds een goede maaltijd op tafel zetten. Het leven is nu eenmaal hectisch en als ouders doen we ons best. Een beetje hulp is daarom op zijn plek’.

Wat startte in 2013 als een interesse is uitgegroeid tot een mooi merk met een ruim aanbod aan vegan supplementen dat inmiddels door heel Nederland verkrijgbaar is. Het assortiment telt zeven producten en zijn allen gemaakt van biologische ingrediënten: Olive Drops Multivitamine, Olive Drops Vitamine D, Vega Mama Multi, Olive Drops Zuigelingen Vitamine D en K, Vega Omega 3, Vitamine C en sinds kort de Vega Multi Compleet. Deze laatste mogen wij jullie meegeven in de nieuwste Easy Vegan Box. Nu kunnen wij ons voorstellen dat je hier net wat meer over wilt weten. We delen dan ook graag waarom wij erg onder de indruk zijn van dit nieuwe supplement en deze inmiddels niet meer weg te denken is uit onze dagelijkse inname:

Laveen Vega Multi Compleet:

– speciaal ontwikkelt voor veganisten, vegetariërs of mensen die weinig vlees eten;
– Laveen Vega Multi Compleet bevat 21 vitamines en mineralen;
– Hoge dosering vitamine B12;
– 100% natuurlijk en vegan gecertificeerd;


En niet geheel onbelangrijk, deze formule helpt bij vermoeidheid, ondersteunt het immuunsysteem en het energieniveau én geeft geen rare nasmaak!

Easy Vegan Box

De Laveen Vega Multi compleet vind je in onze nieuwe Easy Vegan Box. Je ontvangt een potje met hierin 60 supplementen, voldoende voor twee maanden. Ben je direct overtuigd en wil je een bestelling plaatsen? Dan verwijzen we je graag naar de website van Laveen.

Favorieten van LTGL

Share

Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Christmas Barbecue.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Vegan recepten en meer

Bij Living the Green Life kun je terecht voor jouw dagelijkste inspiratie aan veganistische recepten en een gemakkelijke vegan lifestyle. Van snelle vegan salades tot fantastische plantaardige toetjes en van de fijnste dierproefvrije skincare tot de beste vegan restaurants: je vindt het allemaal terug op ons platform.

Volg ons op social media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

livingthegreenlife.nl
21.4k followers

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Waar ben je naar op zoek?