Advertentie

Nieuw: een vegan beauty Refill Bar

Veel (verzorgings)producten worden nog steeds in plastic verpakt. Maar gelukkig komen er met de dag meer en nieuwe initiatieven om het plasticafval te verminderen. De meest bekende vormen hiervan zijn natuurlijk het statiegeld op plastic flessen en het recyclen van plastic. AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT kwam met een ander, super leuk idee. In de cosmeticawereld worden namelijk nog vaak genoeg plastic flesjes van producten één keer gebruikt en vervolgens weggegooid. Om dit tegen te gaan introduceren ze nu de Vegan Refill Bar #doyourbit.

Circulaire economie
AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT kon zichzelf al een bewust merk noemen, maar zet nu de volgende stap op het gebied van duurzaamheid met dit mooie, innovatieve concept. Het idee kwam tot stand tijdens een kop koffie. Hoe herkenbaar is dat? Voor ons zeker wel! Veel mensen verlaten het huis niet zonder een herbruikbare beker of waterfles. Waarom zouden ze dit ook niet kunnen opzetten in kapsalons? Op deze manier wil AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT haar community stimuleren om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu. Zo stimuleren ze een circulaire economie en verminderen ze afval.

 

How to #doyourbit?
AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT heeft het vrij simpel gemaakt voor ons. Wanneer je naar één van de kapsalons gaat van AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT MOGEEN, krijg je een persoonlijk en professioneel advies over jouw specifieke haarroutine. De producten die speciaal voor jou geschikt zijn worden voorgeschreven in een fles van 92% gerecycled plastic. De fles wordt gelabeld met 85% bio-based PE-etiket, een nieuw en duurzamer alternatief voor het milieuvervuilende polyethyleen. Wanneer het product op is gooi je de verpakking niet weg in de vuilnisbak of bij het gescheiden afval, maar in plaats daarvan neem je de fles mee terug naar de salon voor een navulling, van een cleanser of conditioner, bij de Refill Bar. Zo is de cirkel weer rond en het plastic verbruik van de consumenten wordt verminderd. Echt een heel fijn initiatief!

 

Vegan verzorgingsproducten
Wat dit alles al helemaal leuk maakt, is dat 28 van de 31 producten vegan zijn, yay! AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT kiest namelijk voor zorgvuldig gekozen vegan formules die vrij zijn van siliconen, sulfaten, kunstmatige kleurstoffen en minerale oliën. In de producten wordt het beste van de natuur en de wetenschap samengevoegd in pure formules, zonder daarbij afbreuk te doen aan de prestatie. Aan de drie producten die niet compleet veganistisch zijn, wordt gelukkig nog gewerkt. Een duurzaam én grotendeels vegan merk: wij worden er blij van.

 

 

 

Advertentie

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Cheese.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Wat is maca? Alles wat je over deze knol wilt weten
Waarom vegan eten?
Vegan pasta maken met de Pasta Academy!
Vegan airfryer recepten

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Advertentie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan lekker koken met Maza.

Bedankt voor je inschrijving!
Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Advertentie

Waar ben je naar op zoek?

Sluit je aan bij
de LTGL-community

Wil je toegang tot alle recepten en artikelen, elke vrijdag het weekmenu ontvangen, een voedingsconsult met onze diëtiste en nog meer extra's?