Mindfulness podcasts: 5 x hélemaal zen

Rennen, vliegen en nooit tijd om heel eventjes stil te staan? Luister dan eens naar deze mindfulness podcasts en dwing jezelf tot een momentje van even niets doen. Door te luisteren naar deze rustgevende stemmen creëer je weer innerlijke rust voor jezelf. Je staat weer stil bij dagelijkse geluksmomentjes en wordt je bewust van al het mooie om je heen. Aan de slag! Maar wel rustig aan natuurlijk.

Onderdeel van een mindfulness leven is mediteren. Dit schijn je het beste te leren door ernaar te luisteren. In Amerika zijn er al talloze apps, video’s en podcasts te vinden op dat gebied, maar in Nederland valt het nog een beetje tegen. Wil je ook wat meer geluk vinden of je wat happier voelen? Deze mensen helpen jou daarbij. Om jou kennis te laten maken met deze ‘gelukkige’ mensen, krijg je meteen weer een opfrislesje Engels. De meeste afleveringen zijn namelijk in het Engels. Hieronder vind je de populairste podcasts van dit moment!

 

10% Happier

De podcast 10% Happier komt van Dan Harris. Het is een vervolg op zijn gelijknamige bestseller. Dit boek heeft hij geschreven om meditatie laagdrempelig te maken. Nou, dat is gelukt, want het is immens populair geworden! Inmiddels is er ook een app en een podcast gelanceerd, zodat je altijd en overal kunt mediteren.

 

Gretchen Rubin

Gretchen Rubin is de auteur van het boek ‘The Happiness Project’, vertaald in het Nederlands onder de titel ‘Het Geluks Project’. Ze vertelt hoe ze erachter komt dat ze alles heeft wat haar hart begeert, maar toch niet echt gelukkig is. In twaalf maanden pakt ze haar dagelijks leven aan om echt gelukkig te worden. Inmiddels heeft zij ook podcasts genaamd Happier. Er staan er al ruim 250 online, waarin ze verschillende aspecten van een gelukkig leven met je deelt.

 

Oprah’s SuperSoul conversations

Oprah Winfrey is toch wel érg fijn om naar te luisteren. In haar mindfulness podcasts heeft ze een selectie gemaakt van interviews met kennisleiders, auteurs van bestsellers, spirituele leiders en gezondheids- en welness-experts. Zo is er onder andere een aflevering met Suzy Amis Cameron. Zij is de schrijfster van het boek ‘The One Meal a Day Plan’. Hierin beweegt ze mensen om minimaal een maaltijd per dag plantaardig te eten. Voor je eigen gezondheid, de planeet en de omgeving. Superinteressant!

 

Untangle

Dit is de podcast van de populaire app Meditation Studio by Muse. Deze app leert je op een simpele manier mediteren. In de afleveringen worden verschillende experts geïnterviewd en praten ze over van alles: van mindfulness tot breingezondheid, en van interessants over leiderschap tot obstakels in het leven. Er staan inmiddels al meer dan 200 podcasts online. Hier ben je dus wel even zoet mee.

 

The Self-help Podcast   

In deze podcasts spreken ondernemer Edward Lamb en psychotherapeut Sean Orford over interessante zaken. Denk aan: emotionele gezondheid en gesteldheid in het dagelijkse leven, hoe ontstaan ‘winterblues’, hoe verbeter je jouw geheugen en wat is het belang van de natuur. Op al deze vragen krijg je antwoord in de inmiddels 335+ afleveringen.

 

 

 

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  
Let’s be Friends

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang elke zaterdag de populairste recepten en best gelezen artikelen van de week. Cadeautje: e-book ‘Easy Vegan Cheese’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Blijf op de hoogte:
Deze cocktails op het terras zijn vegan
Soja-allergie? Dit zijn jouw vegan opties
De beste tips voor een vegan barbecue
Basissauzen: hoe maak je ze vegan?

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Verantwoord afvallen in 12 weken
Bekijk de video
Easy Vegan Healthy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke woensdag de lekkerste, gezonde recepten. Cadeautje: e-book ‘1 week afvallen met Weight Loss Plan’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Waar ben je naar op zoek?

Zoek hier naar jouw favoriete gerecht, lifestyle blog of product.

Meld je gratis aan als Member en ontvang meteen ons laatste e-book cadeau.

Daarnaast sturen we je de nieuwste recepten, aanbiedingen, e-books, kortingscodes, het laatste nieuws en handige tips.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.