Kristallen voor een fijne nachtrust

In deze tijd hebben veel mensen last van onrustige nachten. Het vervelende is dat je door langdurig slecht te slapen niet meer lekker in je vel zit. Een goede nachtrust is nodig om ons lichaam en brein opnieuw op te laden. Deze kristallen met een rustgevende werking kunnen jou daarbij helpen!

Er zijn genoeg kristallen voor een hele fijne nachtrust. Je kunt ze tegen je huid aan houden (bijvoorbeeld als sieraad of even in je handen houden voordat je gaat slapen), onder je kussen plaatsen of op je nachtkastje neerleggen. Ieder kristal beschikt over een energie die op zijn eigen golflengte trilt. Ze helpen je in dit geval om jouw nachtrust weer in balans te brengen.

 

Amethist

De amethist zorgt voor rust en ontspanning en kalmeert ons zenuwstelsel. Dit kristal helpt je ook om meer in contact te staan met je dromen. Probeer als je wakker wordt eens na te gaan waar je over gedroomd hebt en kijk wat het betekent. Dieren hebben in dromen bijvoorbeeld allemaal een betekenis die iets over jouw persoonlijkheid zegt en de situatie waar je je in bevindt. Leg de amethist neer op de plek waar jij de energie het meest wilt voelen, bijvoorbeeld op je derde oog. De amethist rolt tijdens het slapen natuurlijk van je gezicht af, maar dat maakt niet uit. Het zal je hoe dan ook helpen beter te slapen en te dromen.

 

Hematiet

Hematiet is een donkere steen die steun kan bieden in periodes van verandering, zoals tijdens de coronacrisis. Hij zorgt ervoor dat je minder zorgen aan je hoofd hebt en wat meer rust ervaart. Ook helpt deze steen om wat dichter bij je innerlijke zelf te staan en om aan je imperfecties toe te geven. Leg de hematiet het liefst aan het uiteinde van je bed.

 

Rozenkwarts

Ook als je minder bekend bent met kristallen, zal je de rozenkwarts kennen. De steen van liefde en vrede helpt je om minder streng voor jezelf te zijn. Dus als je ’s avonds in bed ligt te malen over dingen waar je de oplossing niet voor hebt, is dit het kristal om die gedachtes opzij te zetten. Rozenkwarts helpt je om meer liefde in je leven toe te laten, waardoor je met een geruster hart naar bed gaat. Plaats de steen eventueel op je hart tijdens het slapen of houd hem vast in je hand.

 

Seleniet

Seleniet heeft een hele reinigende werking. Daarom kan dit kristal jou helpen om negatieve emoties opzij te zetten en ruimte te maken voor positieve invloeden. Seleniet is ook ideaal als je overprikkeld bent, omdat hij de ruimte reinigt. Het is heel fijn om de steen dicht bij je te houden als je alle spanning uit je lichaam wilt laten ontsnappen. Leg de seleniet tijdens jouw nachtrust op de hartchakra (ter hoogte van jouw hart).

 

Labradoriet

Een labradoriet is een prachtige steen die je beschermd tegen negatieve invloeden van buitenaf. Hiermee verbetert het niet per se je slaapritme, maar hoe minder je aan je hoofd hebt, hoe makkelijker je helemaal tot rust kunt komen en in slaap valt. Labradoriet vermindert eenzaamheid en angst en brengt ook vergeten herinneringen terug naar boven. Leg de steen op je nachtkastje om de energie op je in te laten werken.

 

Hopelijk ervaar jij de rustgevende werking van deze kristallen voor een fijne nachtrust ook!

Favorieten van LTGL

Share

Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Christmas Barbecue.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Vegan recepten en meer

Bij Living the Green Life kun je terecht voor jouw dagelijkste inspiratie aan veganistische recepten en een gemakkelijke vegan lifestyle. Van snelle vegan salades tot fantastische plantaardige toetjes en van de fijnste dierproefvrije skincare tot de beste vegan restaurants: je vindt het allemaal terug op ons platform.

Volg ons op social media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

livingthegreenlife.nl
21.4k followers

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Waar ben je naar op zoek?