Ga langs bij dit pop-up restaurant tijdens de Week Zonder Vlees

Het is feest, want van 9 tot 15 maart is het de Nationale Week Zonder Vlees! Nu is dit voor ons natuurlijk altijd al het geval, maar om de rest van Nederland een duwtje in de rug te geven, staat deze week in het teken van vegetarische en veganistische initiatieven. Ook topchef Peter Lute helpt hier op zijn eigen manier aan mee. Hoe? Door een week lang een fabriek om te toveren tot een vegetarisch pop-up restaurant. Dit mag je niet missen!

Zelf experimenteren in de keuken is natuurlijk leuk, maar we moeten toegeven dat we het zo nu en dan ook wel kunnen waarderen als het eten voor ons gemaakt wordt. Zeker als het er zo chique uitziet als bij Peter Lute! Hij kookt samen met zijn team 7 dagen lang een vegetarisch 3- of 5-gangen menu. Het doel is om iedereen te laten ervaren hoe lekker vegetarisch eten is. Van een tomatenthee tot gepofte knolselderij, zelfs de ervaren vega’s en vegans zullen verrast worden. Peter Lute, ambassadeur van de Nationale Week Zonder Vlees, laat daarbij zien dat duurzaam en lekker eten goed samengaan en daar worden wij meer dan vrolijk van! Ook over vervoer is nagedacht. De campagne stimuleert namelijk om te reizen met het openbaar vervoer. Je kunt van een busstation naar het restaurant gereden worden met een hybride vervoersservice. Hiermee wordt de CO2-uitstoot meteen beperkt, hoe goed?

Heb je deze week dus iets te vieren, even geen zin om te koken of lukt het nog niet helemaal om dat ene familielid te overtuigen?  Ga dan zeker eens langs bij dit pop-up restaurant! Wedden dat het niet bij een weekje vleesvrij blijft? Voor meer informatie kun je de website van Week Zonder Vlees bezoeken.

*Houd er rekening mee dat bij de Nationale Week Zonder Vlees de focus ligt op vegetarisch eten. Wil je een tafeltje reserveren? Bel dan altijd even van te voren om te vragen of er ook veganistische opties zijn.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Cheese.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

over_LTGL

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

alle ebooks sticker

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan lekker koken met Maza.

Bedankt voor je inschrijving!
Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Waar ben je naar op zoek?

Sluit je aan bij
de LTGL-community

Wil je toegang tot alle recepten en artikelen, elke vrijdag het weekmenu ontvangen, een voedingsconsult met onze diëtiste en nog meer extra's?