Eerste vegan supermarkt in Nederland

De eerste vegan supermarkt van Nederland is geopend! De winkel heet Vegan Fresco en is afgelopen weekend open gegaan, in de Jan Evertsenstraat in Amsterdam. Deze supermarkt heeft het grootste aanbod in vegan producten van Nederland en omstreken en verkoopt alleen dingen die helemaal plantaardig zijn. Super leuk!

Bij Vegan Fresco verkopen ze producten uit heel Europa. Daardoor is er een hoge diversiteit aan vegan producten. Een hoop mensen vonden het tijd worden dat er een vegan supermarkt geopend zou worden in Amsterdam. In deze stad is de vegan community in Nederland namelijk erg groot. Veel vegans zijn daarom – net als wij – blij met de opening van deze plantaardige winkel.

 

De winkel is tot stand gekomen na een succesvolle crowdfunding campagne. Ook zijn er veel enquêtes ingevuld door inwoners van Amsterdam en zo werd het overduidelijk dat veel mensen de vegan supermarkt wel zagen zitten. De oprichter is James Fresco, een ondernemer in hart en nieren. De laatste jaren is hij bezig met de food- en horecabranche en promoot hij een plantaardige levensstijl.

 

Vegan Fresco vindt het belangrijk om de boodschap van klimaatverandering mee te geven. Ze staan voor een groen leven en zien vegan eten als laatste kans om de planeet en het milieu te redden. De vegan supermarkt is daarom ook een grote aanmoediging voor een plantaardige levensstijl. Door de winkel wordt veganistisch eten nog makkelijker gemaakt en hopelijk zorgt het ervoor dat mensen die niet vegan zijn wel wat vaker meer producten van plantaardige oorsprong in huis gaan halen om te proberen.

 

Wij zijn natuurlijk hartstikke blij met de komst van deze supermarkt. Het maakt het voor de veganisten rondom Amsterdam alleen maar makkelijker om aan vegan producten te komen en om merken te ontdekken die normaal niet zo makkelijk te krijgen zijn.

 

Fresco en de rest van het team hebben veel positieve feedback gekregen over de komst van de supermarkt. Er stond dan ook een onwijs lange rij vlak voor de opening afelopen vrijdag van de opening. Dit geeft een heel goed beeld van de wens naar vegan eten en fijne veganistische producten!

 

Mocht je in de buurt zijn van Amsterdam, dan is het zeker de moeite waard om de winkel een keer te bezoeken.

Favorieten van LTGL

Share

Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Christmas Barbecue.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Vegan recepten en meer

Bij Living the Green Life kun je terecht voor jouw dagelijkste inspiratie aan veganistische recepten en een gemakkelijke vegan lifestyle. Van snelle vegan salades tot fantastische plantaardige toetjes en van de fijnste dierproefvrije skincare tot de beste vegan restaurants: je vindt het allemaal terug op ons platform.

Volg ons op social media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

livingthegreenlife.nl
21.4k followers

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Waar ben je naar op zoek?