De kracht van Pukka kruidenthee

Een glas Pukka thee is niet alleen goed voor jou, maar ook voor de planeet. Bij Pukka worden namelijk alleen maar biologische kruiden gebruikt en ze dragen het Fair for Life-certificaat. Het wordt nog mooier, want ze verkleinen hiermee ook de koolstofvoetafdruk. Dat is pas écht guilt-free genieten!

De biologische kruiden die door Pukka worden gebruikt zijn rijk aan essentiele oliën. Ze komen van de beste kruidentelers, met een groen hart, vanuit de hele wereld. De kruiden worden geplukt, gedroogd en gecontroleerd op kwaliteit. Zo heb jij de garantie dat jouw kopje Pukka thee niet alleen heerlijk smaakt, maar ook jouw welzijn ondersteunt.

Pukka kruidenthee wordt door kruidenexperts gemengd op basis van de eeuwenoude Indiase wijsheid Ayurveda. Deze filosofie leert ons hoe je een gebalanceerd leven leidt en meer kan bereiken door de verbinding tussen geest en lichaam. Elk kopje kruidenthee wordt bewust gemaakt met de welzijnsvoordelen in het achterhoofd. Jij kunt ook wat doen om de koolstofvoetafdruk te verkleinen. Door alleen de hoeveelheid water te koken voor één kop thee (dus niet meer dan nodig) besparen we energie en stoten we minder koolstof uit.

De kracht van de natuur zit verwerkt in ieder biologisch afbreekbaar theezakje van Pukka. Zo hopen ze planten weer een centrale rol te laten spelen in het welzijn van de mensen, op de meest duurzame manier. Dat is ze absoluut gelukt met de kruidenthee Relax! Deze kruiden ondersteunen jouw lichaam en geest en helpen je om optimaal te ontspannen. Pukka Relax is een lekkere mix van kamillebloem, venkelzaad en gember. De kruiden komen het best tot leven door je zakje zo’n 15 minuten in te laten trekken.

Wij drinken deze kruidenthee bijna elke dag. Daarom zijn we zo blij dat we Pukka Relax mogen toevoegen aan onze Easy Vegan box. Heb jij ook zo’n zin in een kopje duurzame kruidenthee?

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  
Let’s be Friends

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang elke zaterdag de populairste recepten en best gelezen artikelen van de week. Cadeautje: e-book ‘Easy Vegan Cheese’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Blijf op de hoogte:
Deze cocktails op het terras zijn vegan
Soja-allergie? Dit zijn jouw vegan opties
De beste tips voor een vegan barbecue
Basissauzen: hoe maak je ze vegan?

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Verantwoord afvallen in 12 weken
Bekijk de video
Easy Vegan Healthy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke woensdag de lekkerste, gezonde recepten. Cadeautje: e-book ‘1 week afvallen met Weight Loss Plan’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Waar ben je naar op zoek?

Zoek hier naar jouw favoriete gerecht, lifestyle blog of product.

Meld je gratis aan als Member en ontvang meteen ons laatste e-book cadeau.

Daarnaast sturen we je de nieuwste recepten, aanbiedingen, e-books, kortingscodes, het laatste nieuws en handige tips.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.