De beste apps voor veganisten

Tegenwoordig zijn er meerdere platforms om veganisme makkelijker en gangbaarder te maken. De vegan community groeit dagelijks en daarbij ook het aanbod. We hebben wat leuke vegan apps voor je op een rijtje gezet. Check de appstores voor updates!

The vegan kind supermarket

Een app waarmee je vegan boodschappen kunt doen. Hier vind je een grote variatie aan veganistische producten. Ze leveren over de hele wereld en ook in Nederland. Tijdens het uitchecken van je boodschappen geeft de app ook aan of ze afgeleverd kunnen worden in je woonplaats. Allemaal plantaardige producten op één plek, dus je hoeft niet verder te zoeken!

BevVeg

Veel alcoholische dranken zijn vegan, maar er kunnen soms dierlijke producten in zitten die je niet zo snel in de ingrediëntenlijst ziet staan. Hoe lossen we dit op? Heel makkelijk met BevVeg. Het is een app waarin je een drankje kunt invoeren en gelijk kunt zien of het vegan friendly is of niet. Altijd een drankengids bij de hand!

Happy cow

Vind veganistische opties bij 130.000+ restaurants, cafés en supermarkten in meer dan 180 landen. Happy cow is een echte gamechanger als je nog niet zo lang vegan bent of misschien net bent verhuisd naar een nieuwe plek. Het is een handig hulpmiddel bij onduidelijke menukaarten of producten in de supermarkt zonder keurmerk. Labels bestuderen hoeft zo gelukkig niet meer. Happy cow is een overzichtelijke verzameling, een echte aanrader dus!

21-day vegan kickstart

Je wilt plantaardig eten, maar hebt geen idee waar te beginnen? Dit is de perfecte app voor jou. Hij staat vol makkelijke recepten, filmpjes en ingrediënten. Zo wordt starten met een plantaardig dieet heel makkelijk gemaakt.

Vnutrition

Deze app zorgt ervoor dat je als vegan alle belangrijke voedingstoffen binnenkrijgt. Hij is gemaakt door de diëtisten van de Vegan Society en staat vol tips en handige diagrammen om je precies bij te houden wat je allemaal binnenkrijgt. Het programma is gebaseerd op de voedingsbehoefte van volwassenen, en is te gebruiken voor iedereen vanaf 19 jaar.

Cruelty cutter

Deze app maakt het makkelijk om diervriendelijk te shoppen. Je scant de barcode van een product en ziet in één oogopzicht of deze cruelty free is. Een fantastisch concept dat bijvoorbeeld kan helpen om jouw beautyroutine helemaal diervriendelijk te maken.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Cheese.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Onmisbare ingrediënten voor jouw vegan keuken
Q&A 2 augustus
Deze olympische sporters eten vegan
Leuk en lekker: zelf vegan chips maken

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Cheese.

Bedankt voor je inschrijving!
Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Waar ben je naar op zoek?

Zoek hier naar jouw favoriete gerecht, lifestyle blog of product.