Almond drink van Rude health

Wij houden enorm van amandelmelk en gebruiken het veel, erg veel, in heel veel. Ik durf te zeggen dat wij grootgebruikers zijn en zodra er vijf literpakken in de winkels liggen zijn wij de eerste in rij!

Rude Health, dit komt je waarschijnlijk bekend voor. We hebben inmiddels al zoveel verschillende recepten gemaakt met de drinks (hallo dalgona, hallo mangoijs, hallo mocktails!) en ze vervelen nog steeds niet. Waarom? Omdat er voor elke ‘mood’ een smaak is met bijbehorend kleurtje, want voor degene die de pakken niet kennen: denk alle kleuren van de regenboog!

Even een kleine opfrissercursus: Rude Health vermijdt ingrediënten die onnatuurlijk, onuitspreekbaar en onherkenbaar zijn, om zo hun al hun drinks meer op melk te laten lijken. Niets kunstmatigs, helemaal puur en daar stopt het nog niet. Alle varianten zijn biologisch, glutenvrij, notenvrij en koosjer. En last but not least de drinks hebben een laag zout- en vetgehalte. Geen reden om ze niet te proberen dus!

Door de zachte, romige textuur en wat zoetigheid van de biologische amandelen is deze almond drink echt een aanrader. Niet alleen om zo te drinken maar ook door je ontbijtgranen, baksels, curries, smoothies en/of koffie zijn ze heerlijk. Trek in een cappucino? Probeer dan de Barista variant!

Wij zijn dan ook weer meer dan blij dat we wederom een heerlijk pak Rude Health drink mochten toevoegen aan onze Easy Vegan box, na de kokosdrink vorige keer, is nu de almond drink de ster!

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  
Let’s be Friends

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang elke zaterdag de populairste recepten en best gelezen artikelen van de week. Cadeautje: e-book ‘Easy Vegan Cheese’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Blijf op de hoogte:

Vegan aanbiedingen week 19-20
Column: Waarom voeding je beter maakt
Ik stond op de cover van VRIJ Magazine

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Laat je elke maand opnieuw verrassen!

Wat eten we vandaag?

Easy Vegan Healthy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke woensdag de lekkerste, gezonde recepten. Cadeautje: e-book ‘1 week afvallen met Weight Loss Plan’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Waar ben je naar op zoek?

Zoek hier naar jouw favoriete gerecht, lifestyle blog of product.