5x Nederlandstalige vegan vloggers

Hebben jullie de allereerste LGTL vlog al gezien? Het is echt HILARISCH! We geloven dat we nog eventjes moeten oefenen (note to self: niet alleen je rechter oorlel filmen) en dus besloten we inspiratie op te doen bij een aantal superleuke, Nederlandstalige vegan vloggers die dit al wat meer onder de knie hebben. Komen ze!

Sofie Senden
De koningin onder de Nederlandstalige vegan vloggers is misschien wel de Vlaamse Sofie. Op haar kanaal met ruim 10.000 abonnees plaatst ze video’s die ook maar wat met veganisme en duurzaamheid te maken hebben, maar ook vlogs van alles wat er in haar levens speelt – van haar kleine neefje tot een shoplog tot het redden van super schattige, gehandicapte dieren. Deze en andere verlaten of verwaarloosde dieren vangt zij op in haar dierenopvang vzw Lamana. Prachtig. Waren er maar meer Sofie’s!

Je vindt het kanaal van Sofie hier.

The Vegan Student
Nina Leus is The Vegan Student. Op haar kanaal plaatst ze recepten, eetdagboekjes en beantwoordt ze de meest brandende vragen van haar abonnees (die op haar YouTube kanaal met bijna 4.500 zijn). De video’s die Nina maakt, zijn toegankelijk en voor iedereen leuk om te kijken. Checken dus!

Je vindt het kanaal van Nina hier.

Vegan Fittie
De altijd vrolijke Jetske is vegan en een echte fitgirl. Dit heeft zij gecombineerd en zo is Vegan Fittie geboren. Op haar kanaal, met inmiddels ruim 800 abonnees, deelt zij video’s over haar  sportieve, plantaardige leven, maar plaatst ze ook regelmatig vlogs van hoe ze grappige challenges doet of andermans eetdagboekjes probeert. Jetske tovert altijd een lach op ons gezicht, dus ga vooral even kijken!

Je vindt het kanaal van Jetske hier.

Eva in Fruit Paradise
Als er iemand toegankelijke, vegan vlogs maakt, is het Eva wel. Op haar kanaal met nu ruim 700 abonnees plaatst zij al jaren video’s waarin ze laat zien hoe makkelijk het kan zijn om vegan te leven. Eetdagboekjes, interviews, recensies en tips: bij Eva in Fruit Paradise is van alles te vinden. Wat Eva zo leuk maakt? We moeten altijd giechelen om haar typefoutjes (door haar dyslexie). Zoals ze zelf zegt: “Vegan met dyslexie maakt ’t leven nooit saai!” En zo is het!

Je vindt het kanaal van Eva hier.

Vetjebol
Op Vetjebol (vegetable maar dan op z’n Hollands uitgesproken) delen Thera en Tristan de leukste food video’s en vakantie vlogs. De video’s zitten supergoed in elkaar, maar het is vooral het vegan koppel zelf dat het leuk maakt om te kijken. En Uckie de vogel niet te vergeten (check de tofu video, té schattig!). Op dit moment heeft Vetjebol bijna 600 abonnees, maar daar mogen er wat ons betreft nog een heleboel bij!

Je vindt het kanaal van Thera en Tristan hier.

Welke leuke, Nederlandstalige vegan vloggers moeten écht in dit rijtje? Wij zij benieuwd! En ben jij benieuwd naar de vlogs van LGTL? Die vind je hier!

 

Favorieten van LTGL

Share

Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Christmas Barbecue.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Vegan recepten en meer

Bij Living the Green Life kun je terecht voor jouw dagelijkste inspiratie aan veganistische recepten en een gemakkelijke vegan lifestyle. Van snelle vegan salades tot fantastische plantaardige toetjes en van de fijnste dierproefvrije skincare tot de beste vegan restaurants: je vindt het allemaal terug op ons platform.

Volg ons op social media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

livingthegreenlife.nl
21.4k followers

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Waar ben je naar op zoek?