Advertentie

5x fijne mindfulness boeken

Mindfulness gaat om het leren leven in het nu. Voor veel mensen is mediteren een vertrouwde manier om echt even tot rust te komen en dingen los te laten. Mindfulness kun je jezelf aanleren en er zijn veel boeken die je daarbij helpen. Wij hebben hier zelf veel baat bij. Daarom hebben we onze favoriete mindfulness boeken voor je op een rijtje gezet!

Er zijn ontzettend veel mindfulness boeken geschreven die jou kunnen begeleiden. Deze vijf boeken zijn onze houvast.

 

Mindfulness voor beginners, Jon Kabat-Zinn

Als je geïnteresseerd bent in mindfulness, mag dit boek eigenlijk niet in je boekenkast ontbreken. ‘Mindfulness voor beginners’ is verdeeld in vijf hoofdstukken, die het erg overzichtelijk maken om doorheen te bladeren. In ieder hoofdstuk komt een ander aspect van mindfulness aan bod. Je leert met dit basisboek vooral wat voor effect mindfulness op jou heeft.

 

Houden van dingen die niet perfect zijn, Haemin Sunim

Haemin Sunim is één van de meest bekende boeddhistische leermeesters op dit moment. In zijn boek ligt de focus op het  innerlijke zelf. Dit boek is niet per se heel spiritueel, maar zet je regelmatig aan het denken en helpt je om te reflecteren. Een ander werk van Haemin Sunim is ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’. Dit inspirerende boek is ook zeker een kijkje waard!

 

You’re a badass, Jen Senciro

Door de mindfulness ervaringen van lifecoach Jen Senciro te lezen, leer je om zelfverzekerder te worden en negatieve gedachtes uit de weg te gaan. Mindfulness is immers de perfecte manier om met een negatieve mindset te dealen. In het boek vind je veel adviezen om het beste uit jezelf te halen en je doelen waar te maken.

 

Mindfulness voor een gelukkig leven, Thich Nhat Hanh

Door middel van meditatieoefeningen leert Thich Nhat Hanh je om je geest te trainen. Dit boek laat zien hoe belangrijk aandacht is. Als je bewuster door je leven heen beweegt, ga je je gelukkiger voelen. De meditatieoefeningen helpen je om die concentratie te verbeteren, waardoor je straks alle mooie dingen in het leven bewuster zal ervaren.

 

Master your mindset, Michael Pilarczyk

Wij gaan vaak door dezelfde mindfulness boeken in onze kast heen. Vrij recent kwamen we in aanraking met het boek ‘Master your mindset’ en we waren meteen verkocht. Dit boek leert je om innerlijke rust en voldoening te geven in moeilijke periodes. Het is eigenlijk een soort mindfulness guide om rust te vinden in de drukke wereld waarin we leven. Je komt alles te weten over hoe gedachtes en gevoelens werken, en hoe mindfulness hier een positieve invloed op heeft. Het boek komt met veel meditatieoefeningen die je dagelijks kunt toepassen.

 

Hopelijk weten deze auteurs jou ook te inspireren met hun mindfulness boeken. Wij worden in ieder geval heel blij van deze pareltjes! Wil je meer weten over meditatie? Wij leggen je er alles over uit in ons artikel.

Advertentie

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Cheese.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Wat is maca? Alles wat je over deze knol wilt weten
Vegan bij Aldi
Waarom vegan eten?
Vegan pasta maken met de Pasta Academy!

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Advertentie

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan lekker koken met Maza.

Bedankt voor je inschrijving!
Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review
{{ reviewsTotal }} Reviews
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Advertentie

Waar ben je naar op zoek?

Sluit je aan bij
de LTGL-community

Wil je toegang tot alle recepten en artikelen, elke vrijdag het weekmenu ontvangen, een voedingsconsult met onze diëtiste en nog meer extra's?