5x fijne mindfulness boeken

Mindfulness gaat om het leren leven in het nu. Voor veel mensen is mediteren een vertrouwde manier om echt even tot rust te komen en dingen los te laten. Mindfulness kun je jezelf aanleren en er zijn veel boeken die je daarbij helpen. Wij hebben hier zelf veel baat bij. Daarom hebben we onze favoriete mindfulness boeken voor je op een rijtje gezet!

Er zijn ontzettend veel mindfulness boeken geschreven die jou kunnen begeleiden. Deze vijf boeken zijn onze houvast.

 

Mindfulness voor beginners, Jon Kabat-Zinn

Als je geïnteresseerd bent in mindfulness, mag dit boek eigenlijk niet in je boekenkast ontbreken. ‘Mindfulness voor beginners’ is verdeeld in vijf hoofdstukken, die het erg overzichtelijk maken om doorheen te bladeren. In ieder hoofdstuk komt een ander aspect van mindfulness aan bod. Je leert met dit basisboek vooral wat voor effect mindfulness op jou heeft.

 

Houden van dingen die niet perfect zijn, Haemin Sunim

Haemin Sunim is één van de meest bekende boeddhistische leermeesters op dit moment. In zijn boek ligt de focus op het  innerlijke zelf. Dit boek is niet per se heel spiritueel, maar zet je regelmatig aan het denken en helpt je om te reflecteren. Een ander werk van Haemin Sunim is ‘Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt’. Dit inspirerende boek is ook zeker een kijkje waard!

 

You’re a badass, Jen Senciro

Door de mindfulness ervaringen van lifecoach Jen Senciro te lezen, leer je om zelfverzekerder te worden en negatieve gedachtes uit de weg te gaan. Mindfulness is immers de perfecte manier om met een negatieve mindset te dealen. In het boek vind je veel adviezen om het beste uit jezelf te halen en je doelen waar te maken.

 

Mindfulness voor een gelukkig leven, Thich Nhat Hanh

Door middel van meditatieoefeningen leert Thich Nhat Hanh je om je geest te trainen. Dit boek laat zien hoe belangrijk aandacht is. Als je bewuster door je leven heen beweegt, ga je je gelukkiger voelen. De meditatieoefeningen helpen je om die concentratie te verbeteren, waardoor je straks alle mooie dingen in het leven bewuster zal ervaren.

 

Master your mindset, Michael Pilarczyk

Wij gaan vaak door dezelfde mindfulness boeken in onze kast heen. Vrij recent kwamen we in aanraking met het boek ‘Master your mindset’ en we waren meteen verkocht. Dit boek leert je om innerlijke rust en voldoening te geven in moeilijke periodes. Het is eigenlijk een soort mindfulness guide om rust te vinden in de drukke wereld waarin we leven. Je komt alles te weten over hoe gedachtes en gevoelens werken, en hoe mindfulness hier een positieve invloed op heeft. Het boek komt met veel meditatieoefeningen die je dagelijks kunt toepassen.

 

Hopelijk weten deze auteurs jou ook te inspireren met hun mindfulness boeken. Wij worden in ieder geval heel blij van deze pareltjes! Wil je meer weten over meditatie? Wij leggen je er alles over uit in ons artikel.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on pinterest
Tags:  
Let’s be Friends

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang elke zaterdag de populairste recepten en best gelezen artikelen van de week. Cadeautje: e-book ‘Easy Vegan Cheese’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Blijf op de hoogte:
Deze olympische sporters eten vegan
Leuk en lekker: zelf vegan chips maken
Peulvruchten voor in je voorraadkast
Houd je haar gezond

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Over LTGL

Welkom op livingthegreenlife.com!
Hier delen we de lekkerste plantaardige recepten en geven we je inspiratie voor een duurzame lifestyle. Benieuwd wie wij zijn? Je leest het hier.

Volg ons op social media

Verantwoord afvallen in 12 weken
Bekijk de video
Easy Vegan Healthy

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke woensdag de lekkerste, gezonde recepten. Cadeautje: e-book ‘1 week afvallen met Weight Loss Plan’.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }} Review

{{ reviewsTotal }} Reviews

{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ currentUserData.canReviewMessage }}

Waar ben je naar op zoek?

Zoek hier naar jouw favoriete gerecht, lifestyle blog of product.

Meld je gratis aan als Member en ontvang meteen ons laatste e-book cadeau.

Daarnaast sturen we je de nieuwste recepten, aanbiedingen, e-books, kortingscodes, het laatste nieuws en handige tips.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.