5x leuke vegan podcasts om naar te luisteren

Ja hoor, we zijn om. Ook wij zijn EINDELIJK aan de podcasts gegaan. Hoe heerlijk is het om een aflevering van het een of het ander aan te zetten terwijl je naar je werk reist? Toen we net begonnen met luisteren konde we door de bomen het bos niet meer zien. Er zijn ook zó veel podcasts gemaakt de afgelopen tijd, maar de volgende vier vegan podcasts vonden we in ieder geval heel fijn en leuk om naar te luisteren. We weten zeker dat jullie ze ook kunnen waarderen. Veel luisterplezier!

Deliciously Ella 

Naast haar fantastische website, boeken en heerlijke snacks is er iets nieuws leuks. Ella Woodward maakt podcasts! Elke week wordt er een nieuwe ‘aflevering’ geupload waarin ze, samen met haar man Matthew, praat over alles dat haar bezighoudt. Van tips om lekkerder in je vel te zitten tot ‘hoe maak je nou duurzame keuzes’. Elke aflevering duurt 30 minuten en ik zit elke week met smart te wachten.

De podcast van Deliciously Ella is gratis te beluisteren op onder andere iTunes en Spotify.

Het Groene Hart Van

In Het Groene Hart Van, de podcast van Happinez en Jelle Derckx van Growthinkers, worden gasten geïnterviewd met de vraag wat het betekent om duurzaam te leven. Zo is er bijvoorbeeld een aflevering met Nina Pierson (mede-oprichter van SLA en Bedrock), maar ook Rens Kroes en Lisa Stel hebben al op de praatstoel gezeten. Fijn, ontspannend en vooral inspirerend om naar te luisteren. De afleveringen duren ongeveer een half uur, dus het is perfect luistermateriaal voor tijdens het reizen!

De podcast Het Groene Hart Van is gratis te beluisteren op onder andere iTunes en Spotify.

De Groene Podcast

Talking about inspiring… In De Groene Podcast gaan Merel Wildschut (De Groene Meisjes) en Dennis Graens (ondercast) bij verschillende gasten langs om te praten over groen leven. Tot nu toe is er één seizoen van drie afleveringen (en een bonus!) gemaakt. Dit seizoen gaat over voedselverspilling. Superinteressant en zó belangrijk om over te praten! Zo kijken Merel en Dennis naar voedsel in supermarkten; wat er gebeurt met dat wat overblijft en met de producten die de supermarkt niet eens halen, en praten zij met mensen die daar actie in ondernemen. In de bonus aflevering gaat Merel zelf zuurkool maken. We hebben onwijs genoten en hoop dat er HEEL snel nieuwe afleveringen komen!

De Groene Podcast is gratis te beluisteren op onder andere iTunes en Spotify.

The Mustards

Ken jij de Mustards al? Misschien komt Jenny Mustard je bekend voor: het is die hippe, Zweedse meid die YouTube-video’s als ‘Why I don’t want kids’ en ‘Why I don’t have eyebrows’ heeft gemaakt. Samen met haar partner David runt zij de podcast The Mustards, waarin allerlei onderwerpen worden besproken die ook maar iets met veganisme, minimalisme, duurzaamheid en mode te maken hebben. Dit is nu echt zo’n podcast waarvan je bij elke aflevering denkt: That’s it: Ik ga mijn leven beteren. Er zijn al meer dan honderd afleveringen gemaakt en ze duren gemiddeld zo’n 50 minuten. Daar ben je voorlopig dus zoet mee!

De podcast The Mustards is gratis te beluisteren op onder andere iTunes en Spotify.

Deliciously Ella: The Podcast

Een van onze favoriete vrouwen op deze aarde is de Britse Ella Mills-Woodward. Ze maakt de meest geweldige, gezonde en vegan gerechten die ze deelt op haar blog Deliciously Ella, in haar eigen deli en in haar kookboeken, waar ze er al vijf (!!) van heeft gemaakt. Nog maar een paar jaar geleden was Ella zo ziek dat zij amper op haar eigen benen kon staan. Een plantaardige levensstijl bracht haar weer back on track en resulteerde in haar platform Deliciously Ella. Nu is er dus ook een podcast, gerund door Ella en haar partner Matthew. Wekelijks gaan de twee in gesprek met een expert en behandelen onderwerpen als duurzaamheid, het milieu, veganisme, mentale gezondheid, angsten, stress en geluk. De afleveringen duren meestal iets langer dan een half uur en ze luisteren lekker weg. Dikke aanrader!

De podcast van Deliciously Ella is gratis te beluisteren op onder andere iTunes en Spotify.

Heb jij nog een podcast die echt in dit rijtje MOET staan? Let us know, want dan hebben we onderweg ook weer wat om te luisteren!

Favorieten van LTGL

Share

Tags:  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons e-book Easy Vegan Christmas Barbecue.

Bedankt voor je inschrijving!

Bij het aanklikken van ‘inschrijven’ ga je akkoord met onze membership voorwaarden.

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nieuw! Easy Vegan Weight Loss Plan

Vegan recepten en meer

Bij Living the Green Life kun je terecht voor jouw dagelijkste inspiratie aan veganistische recepten en een gemakkelijke vegan lifestyle. Van snelle vegan salades tot fantastische plantaardige toetjes en van de fijnste dierproefvrije skincare tot de beste vegan restaurants: je vindt het allemaal terug op ons platform.

Volg ons op social media
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

livingthegreenlife.nl
21.4k followers

Opmerkingen

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Waar ben je naar op zoek?