Snacks

Rawnola

Rawnola

Dit weekend was ik van plan bounty’s te maken. Tenminste, een gezonde variant van de bounty die we allemaal kennen. Dit vond ik altijd de lekkerste reep en als mijn moeder deze in huis haalde waren ze dan ook snel op. De kokos deed het hem en mijn eeuwige liefde voor kokosproducten was vanaf het eerste hapje bounty een feit. De chocola die eromheen zat was de kers op de taart! Het leek me dan ook een geweldig goed plan om zelf die repen na te maken.

Met het idee in mijn achterhoofd dat ik deze mooi mee naar werk kon nemen deze week. Alle ingrediënten had ik in huis en het maken van deze snack ging super tot ik de chocola moest maken. Normaal gesproken gaat dit altijd vanzelf en hoef ik er niet over na te denken. Maar gister wilde het niet lukken, de chocola begon te klonteren en ik kon er niks meer van maken. Mijn cacao was op dus in plaats van een echte bounty had ik alleen de vulling. Mooi zonde! Want nog een keer maken lukte niet (de rauwe cacao was op). Maar wat bleek, de vulling alleen was een blog waard. Deze mix is zo ontzettend lekker dat ik het zonde vond hier niet wat mee te doen. Je kan het namelijk prima gebruiken als topping op je smoothie, als muesli op je (plantaardige) yoghurt en gewoon als hapje tussendoor. Timo en ik hebben gister deze crunch gegeten met wat kokosyoghurt en zelfgemaakte frambozenjam, geen bounty maar dit smaakte toch ook wel erg goed!! Het recept voor de chocolade reep houden jullie dus nog tegoed van me maar voor vandaag wel het recept voor de vulling!

Rawnola
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereiding
  1. Meng alles in je keukenmixer tot je grote klonten hebt.
  2. Schep je granola in een pot en bewaar in de koelkast.

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!