Drinken

Green protein power smoothie

Green protein power smoothie

Kan je, net als ik, wel een flinke vitamine booster gebruiken en wil je dat deze dan ook nog eens goed smaakt? Dan ga ik je heel blij maken met dit recept voor de Green Protein Power Smoothie! I know, de naam is wat ‘over the top Amerikaans’ maar he, dat mag wanneer het recept aan de verwachtingen kan voldoen;) Bovendien beschrijft deze naam de smoothie precies, hij is groen, zit bomvol eiwitten en geeft je binnen no-time power om van de dag weer een feestje te maken! Enjoy!

Green protein power smoothie
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereiding
  1. Maak je verse sap door een grapefruit of sinaasappel te persen. Geen van beide in huis? Dan kan je ook water of kokoswater gebruiken. Giet dit sap in je blender.
  2. Voeg vervolgens de boerenkool, appel, komkommer, hennep, munt, xylitol en ijs toe en blend tot er geen stukjes meer overzijn. Met een gewone blender kom je al een heel eind toch heb ik uiteindelijk een high speed blender aangeschaft omdat deze van boerenkool, appel en andere moeilijke ingrediënten een echte smoothie maakt.
  3. Het kan dus zijn dat, wanneer je een gewone blender gebruikt, je hem wat langer moet laten mixen.
  4. Giet je smoothie in twee bakken of twee bekers (ik vind een smoothiebowl leuker omdat je hem dan mooi kan versieren) bestrooi met wat cacaobibs, fruit of chiazaadjes en geniet!

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!