Dessert

Chocoladetaart met noten

Chocoladetaart

Twee weken geleden was ik jarig en dat werd goed gevierd! Familie en vrienden van ons kwamen langs en we hebben heerlijk gegeten. s’Avonds zorgden mijn moeder en opa voor het eten (omdat mijn hele familie in Utrecht woont en wij in Hoorn, stelde mijn opa voor om het bij hem te vieren) en ik was verantwoordelijk voor de taart! Omdat niet iedereen gek is op vegan zoetigheid (ik snap echt niet waarom?! Slagroom is toch niet zo geweldig?!) besloot ik twee tafels te vullen, de ene met raw en vegan taarten en de ander met vlaaien. Hier was vooral mijn opa heel blij mee! Toch ben ik blij te kunnen schrijven dat de eerste tafel eerder leeg was. Erg veel foto’s heb ik niet gemaakt omdat ik druk was met genieten van tijd met mijn familie. Maar omdat mijn chocolade taart zo goed gelukt was besloot ik deze week hem nog een keer te maken en op de foto te zetten zodat jullie hem ook kunnen proberen dit weekend. In deze taart zitten al mijn favoriete ingrediënten, dadels, banaan, amandelen en cacao, het feit dat ze samen de lekkerste raw taart maken die ik in tijden heb gegeten is natuurlijk mooi meegenomen! Dus wil jij jezelf of iemand anders dit weekend verwennen dan kan ik deze super gezonde, super makkelijke en super lekkere taart aanraden!!

Chocoladetaart met noten
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereiding
  1. Meng alles in je keukenmixer tot je een plakkerig deeg hebt, druk dit in een bakvorm en zet dit (minstens) 3 uur in de koelkast.
  2. Strooi er wat cacaopoeder, cacaonibs en walnoten overheen en geniet!!

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

2 reacties

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!