Dessert

Banaan & mango superfood bowl

Banaan & mango superfood bowl

Banaan & mango superfood bowl

Ken je dit probleem? Je hebt zin in een banaan maar het duurt zolang voordat ze echt rijp zijn en eenmaal rijp zijn ze al snel te zacht! Dit gebeurt mij wekelijks. Op zondag koop ik bananen voor de hele week (5 kilo bananen is bij ons thuis niks!) op woensdag zijn ze dan goed rijp en op vrijdag vallen ze uit elkaar. Vrijdag is dan ook de dag dat ik vaak banaanbrood maak, hiervoor kunnen bananen niet zacht genoeg zijn plus ze zijn dan het lekkerst van smaak. Wat ik daarna overhoud gooi ik in de vriezer.. want banaanijs kan ik elke dag wel eten!  Ik snij de bananen eerst in stukjes, doe ze in een plastic bakje en vries ze in. Ideaal wanneer je geen toetje in huis hebt maar wel lekkere trek na het eten of eens een keer iets speciaals wil voor lunch! Vandaag dan ook het recept voor mijn banaan superfood bowl met mango!

Liefs,

Sanne

 

Banaan & mango superfood bowl
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereiding
  1. Meng in je blender de helft van de mango samen met de 3 bevroren bananen en het water tot je een glad mengsel hebt – banaan & mango ijs!
  2. Gooi er je favoriete superfoods overheen en eet gelijk op!

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!