Afvallen én genieten met meer dan 200 heerlijke, nieuwe recepten!

Ontdek ons nieuwste afvalprogramma:
12 uitgebalanceerde én volwaardige weekmenu’s

Easy Vegan weight loss plan

We laten je heel graag de lekkere recepten uit Easy Vegan Weight Loss Plan zien

12 weekmenu’s

Easy Vegan staat voor lekker, simpel en snel. Zoals je van ons gewend bent, delen wij recepten die het koken én eten ervan leuk maken. En we gaan met dit boek nog net een stapje verder. Al deze fijne gerechten hebben we samengevoegd in 87 gezonde en volwaardige dagmenu’s waarmee je in 12 weken eenvoudig en geleidelijk afvalt terwijl je geniet van echt lekker eten.

Voedingswaarde

Per eetmoment en per dag hebben we de hoeveelheden kcal, vet, verzadigd vet, eiwitten, koolhydraten, suikers, vezels en zout gedeeld. Op deze manier maken we gezond en volwaardig eten inzichtelijk en zul jij ervaren dat (deels) plantaardig koken en daarmee goed voor jezelf zorgen echt geen uitdaging is.

We hebben onderscheid gemaakt tussen de energiebehoefte voor mannen en vrouwen en rekening gehouden met fysieke inspanning. Sport je bijvoorbeeld (intensief) dan kun je het dagmenu aanvullen met een van de eiwitrijke opties die we je geven in dit boek.

Boodschappenlijsten

Wij vinden het belangrijk dat de komende weken een feest worden. Om deze reden hebben wij zoveel mogelijk ‘werk’ uit handen genomen. Uitzoeken wat je in huis moet halen is niet nodig. In het programma vind je complete boodschappenlijsten per week en online per dag. Daarnaast maken wij onderscheid tussen de versproducten en ingrediënten die in het keukenkastje bewaard kunnen worden. Vriendelijk voor je portemonnee en je houdt tijd over.

Wat je nog meer kunt verwachten

Alle informatie en recepten uit Easy Vegan Weight Loss Plan zijn nieuw en vind je exclusief in het programma. De weekmenu’s zullen niet worden gedeeld op de website.

Met dit boek gaan we jou helpen de komende 12 weken je gezonder en energieker te laten voelen, plezier te laten beleven in het koken van deze recepten én (mocht dit je doel zijn) op een verantwoorde manier af te vallen. Wat je kunt verwachten:

Voel je lekker en
bruis van energie

Waar ben je naar op zoek?