BlogProducten

WINACTIE VEGAN BAILEYS ALMANDE!

WINACTIE VEGAN BAILEYS ALMANDE!

Het is feest bij Living the Green Life! Vandaag ligt ons eerste Vegan Lifestyle Magazine in de winkel! Na maanden hard werken is het dan eindelijk zover en kan je het tijdschrift vinden bij o.a. de AH, Jumbo, Bruna en Ako. Super spannend want we zijn mega benieuwd naar jullie reacties..

Omdat het een beetje voelt als een verjaardag hebben we zin om uit te delen en wat past er beter bij een feestje dan (vegan) Baileys??! Precies, helemaal niks! Daarom geven we 5 flessen weg. Dus heb je hem nog niet geprobeerd of heb je zelf wat te vieren? Laat dan een leuk berichtje achter en wie weet komt er heel snel een fles jouw kant op!

 

34 reacties

 1. Gefeliciteerd met de magazine!

  De vegan Baileys nog niet geprobeerd, ik zou er een gezellig feestje mee maken met vriendinnen en er een vegan bbq bij houden <3

 2. Oeh daar ben ik erg benieuwd naar! Zowel naar het blad ( morgen ff bij de AH kijken ), als naar de Baileys ;). Ik heb al veel lekkere recepten daarmee voor bij zien komen 🙂

 3. Die fles kan ik goed gebruiken om alle mensen te bedanken voor het klussen in mijn nieuwe huis. Daar moet op gedronken worden! Ik heb hem eerlijk gezegd ook nog helemaal niet geproeft dus ik ben erg benieuwd. Ik ga snel het magazine kopen echt super dat dit je gelukt is. Dat er nog maar meer mogen volgen en ik nog vele recepten mag maken. Thankssss

 4. al jaren geen Baiyles meer kunnen drinken en stiekem mijn lievelings drankje van vroeger lijkt me heel lekker en leuk om te proberen!

 5. Gefeliciteerd!! En die Baileys ben ik zó benieuwd naar! Ze hebben hem hier nergens helaas..Zou héérlijk zijn om in te drinken met Kingsday!

 6. Ja, ik doe me, dit staat al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar heb het nog niet kunnen vinden. Hopelijk is het magazine beter te vinden, want ik ben erg nieuwsgierig.

 7. Woeehoe! Gefeliciteerd met jullie vegan lifestyle magazine! Ik ben, al sinds dat de flessen in de winkel staan, benieuwd naar de Baileys Almande. Er staan al een aantal recepten met dit drankje op mijn to-do list 😀 Aangezien ik maandag jarig ben (16 april) zou ik het heel leuk vinden om een fles te winnen. Als ik het weekend dan andere vegan verjaardagsinkopen ga doen, dan loop ik meteen even langs het tijdschriftenschap voor jullie magazine 🙂 Groetjes, Elena

 8. OMG! Baileys en ik horen, of eigenlijk hoorden, bij elkaar! Als een kers bij een taart, als krenten bij pap, als zeezout bij chocola, als Living the Green Life bij Ekomenu, als… als… jullie snappen het wel. Sinds ik vegan ben heb ik het – uiteraard – niet meer gedronken, dus ik ben zoooo blij dat deze versie op de markt is. Ik zou hem heel graag winnen <3 En dan proost ik uiteraard op jullie nieuwe magazine!

 9. Jaaaa! Ik wil al de hele maand de nieuwste baileys proberen. Baileys was altijd mijn lievelings drankje maar toen werd ik dus vegan. Bij mij in de buurt niet te koop, dus ik zou een gat in de lucht springen! En dat is dan meteen een reden voor een feestje.

 10. Gefeliciteerd! Wat super gaaf dat het magazine uit is, ik ga vanmiddag gelijk naar de winkel om te kijken of ik het vinden kan!
  Ik kan wel een moment van ontspanning gebruiken momenteel en baileys zou daar wel heel goed bij passen 🙂

 11. Wauw gefeliciteerd! Gisteren bij mijn AH geweest maar daar lag het magazine nog niet….dus vandaag weer terug, zó benieuwd!!

  En Baileys….nog nooit op hihi! Dus ben er wel héél nieuwsgierig naar!!

 12. Zou zo graag mijn vega op weg naar vegan nichtje willen verrassen. Wij hebben hele goede en dus ook hele slechte herinneringen aan een baileys avond, maar nu vele jaren ouder (en wijzer??) en vegan dus inmiddels tijd om nieuwe herinneringen te maken

 13. Ik heb Baileys lang niet lekker gevonden, maar toen ik laatst een fudge maakte met was Baileys ging maken was ik echt verkocht! Ik ben ontzettend benieuwd naar deze variant.
  Vanmiddag ga ik tekenen voor mijn eerste echte huis.. ik heb zeker wat te vieren

 14. Allereerst Gefeliciteerd met dit waanzinnige mooie blad die ik van de week al in de bus had.
  En natuurlijk heel veel succes.
  En over de Bailey’s Almande. Deze heb ik nog niet geproefd en ben erg benieuwd. Ik ben nog niet zo lang geleden gestopt met zuivel en vlees en is allemaal nog erg nieuw

 15. Super fijn! Mijn mama en ik zijn allebei echt enorm fan van Bailey’s, maar zijn allebei lactoseintolerant. Dan kun je natuurlijk nog steeds met mate je lactose binnenkrijgen, maar het zou toch echt wel veel fijner zijn om bij de volgende familymeeting eens een lekker drankje te mixen zonder er last van te krijgen!
  Plus ik probeer de overstap te maken van een vegetarische naar een puur plantaardige levensstijl, dus een vegan Bailey’s zou leuk zijn om die overstap te vieren 😀

  Fijne actie! 🙂

 16. Oeh! Super leuk! Ik ben heel benieuwd naar het tijdschrift. En de Baileys kunnen we wel gebruiken om ons nieuwe huisje te vieren!

 17. Van harte gefeliciteerd met deze leuke mijlpaal!
  Ik ben al een poosje benieuwd naar deze Baileys! Kwam laatst een heerlijke Baileystaart recept (haha, ja echt) tegen en die staat hoog op m’n lijstje om te maken <3

 18. Van harte! Wat leuk! Ik ben heel benieuwd. In Canada heb ik de baileys geprobeerd maar toen deden ze hem alles in een grote mok met veel koffie, dus proefde er weinig van. Ik ben heel benieuwd hoe die op zich zelf smaakt!

 19. Ik hou ZO van amandelen en met mijn nieuwe vegan lifestyle, waar ik me super goed bij en door voel (eindelijk) zou dit drankje perfect zijn als afsluiter bij een heerlijke espresso na diner met mijn lief.. ☕️en super gefeliciteerd met je magazine! Het is echt prachtig blad geworden en was feestje om te lezen! Op naar nog vele mooie, inspirerende nummers!

 20. Ooooo superleuk!!! Gefeliciteerd met het mooie magazine en wat fijn dat er eindelijk lactosevrije Baileys is!!! Dat was vroeger echt mn lievelingsdrankje, het lijkt me zo leuk om zo’n mooie (en lekkere) fles Baileys te winnen om te delen met twee vriendinnen, waarvan er een ook een lactose intolerantie heeft en de ander vegan is

 21. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, super. Vroeger dronk ik wel eens Baileys maar nu al jaren niet meer vanwege de lactose. Met deze variant maak je mij dus helemaal blij 😉 Dan vier ik dat ik weer Bailey’s kan drinken

 22. Ik ben heel benieuwd naar deze Baileys variant. Mijn beste vriendin stelde van de week voor binnenkort een Baileys cheesecake te maken. Zo zou dat zomaar eens een vegan variant kunnen worden

 23. Gefeliciteerd met jullie prachtige magazine. Ik hou zelf van foto’s maken en ben erg enthousiast over jullie lay-out! Ik zou graag de nieuwe Baileys winnen omdat ik lactose intollerant bent & nog niet eens op de hoogte was dat deze versie bestond voor. Wat een uitkomst

 24. Gefeliciteerd met jullie magazine.
  Op 1 mei ga ik mijzelf ook feliciteren, want dan ben ik 1 jaar vegan. Een heerlijk drankje om te proosten mag natuurlijk niet ontbreken!

 25. Wat een leuk nieuws, gefeliciteerd! Ik vier het heel graag met jullie mee! En er is inderdaad geen feestelijker drankje dan de Balaileys Amandel. Jum! Binnenkort is het mijn verjaardag (dus dubbel feest!) en trakteer ik op mijn werk. Ik zou heel graag jullie vegan chocoladepudding met Baileys maken om al mijn niet vegan collega’s mee te verrassen. Wedden dat ze er geen genoeg van kunnen krijgen 🙂 Liefs

 26. Congratulations met jullie mooie magazine!!!! Ik zou graag proosten op dit succes met Bailey’s Almond en dus doe graag mee aan deze winactie..

 27. Deze ga ik samen met een vriendin drinken die zo van baileys houd. Dan kan ik laten zien dat je zelfs vegan kunt genieten van heerlijke baileys 🙂

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan Living the Green Life

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!