BlogProducten

Welke Sinterklaas snoepgoed is vegan?

Vegan sinterklaas pepernoten

Welke Sinterklaas snoepgoed is vegan?

Welke kruidnoten, marsepein en chocolade letters zijn vegan?</h1>De  is bijna in het land en de winkels liggen al vol met lekkers! Marsepein, chocolade, speculaas en pepernoten.. ik kan er geen genoeg van krijgen! Ja, ik ben zo’n gek die in Augustus al de eerste zak kruidnoten en eerste chocoladeletter in huis haalt, can you blame me?! Het is zoet, gezellig en helemaal vegan! Want geloof me, vegan snoepen tijdens Sinterklaas is echt GEEN uitdaging!
Toch kan ik me zo voorstellen dat je geen zin hebt om elke zak en elk pakje om te draaien om te kijken welk zoetigheid allemaal vegan is. Ik gooi alles het liefst snel in mijn wagen, want eerder thuis is eerder eten! Daarom heb ik vandaag een lijstje gemaakt met al het vegan sinterklaas snoepgoed, zodat je niet zelf op onderzoek uit hoeft. You can thank me later!

Overzicht vegan Sinterklaas snoepgoed

Vegan kruidnoten

Kruidnoten, AH
Kruidnoten, AH basic
Kruidnoten, Bolletje
Bakkers kruidnoten, Bolletje
Oud Hollandse pepernoten, Bolletje
Kruidnoten, Delft
Spelt kruidnoten, Kruidvat
Pure chocolade kruidnoten, Jumbo
Originele kruidnoten, Jumbo
Bakkers kruidnoten, Jumbo
Kruidnoten, Plus
Pure chocolade kruidnoten, Plus

Vegan chocoladeletters

Chocoladeletter puur met pepernoten, Tony Chocolonely
Chocoladeletter puur, Hema
Chocoladeletter puur luxe met gojibessen, Hema
Chocoladeletters puur, verschillende merken (kijk ingrediënten)

Vegan speculaas

Speculaas brokken, AH basic
Speculoos, Billy’s Farm
Speculaas, verschillende merken (kijk ingrediënten)
Taaitaai, Billy’s Farm

Vegan marsepein

Chocolade kikkers en muizen met fondantvulling, verschillende merken (kijk ingrediënten)
Sinas staafjes, Lonka
Marsepein aardappeltjes, verschillende merken (kijk ingrediënten)
Marsepein staaf met chocolade, verschillende merken (kijk ingrediënten)

Ik denk dat er in de komende weken nog wel meer toegevoegd zal worden, ik kan me voorstellen dat er heel veel leuke plantaardige merken nog wel met speciale Sinterklaas edities zullen komen. Heb je zelf nog een goede tip of aanrader? Let me know dan schrijf ik het er meteen bij!

Hou de site trouwens goed in de gaten want ik heb dit weekend met al het vegan Sinterklaas snoepgoed cakes, taarten, brownies en speculaas gemaakt.. dit wil je echt NIET  missen!!

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!