BlogVegan tips

WE ZIJN GENOMINEERD VOOR DE WOMEN’S HEALTH FIT LIST!

womens health fitlist

WE ZIJN GENOMINEERD VOOR DE WOMEN’S HEALTH FIT LIST!

Het jaar had bijna niet mooier kunnen beginnen.. naast dat we ontzettend fijn oud en nieuw hebben gevierd en super benieuwd zijn naar alles dat in 2019 gaat komen, zijn we ook nog eens genomineerd voor de Women’s Health Fit List! Echt té koel en zo’n enorme eer! 

Als je denkt aan een fit list dan denk je misschien niet meteen aan LTGL.. we staan niet elke dag op de loopband en filmpjes waar we laten zien hoe strak onze buiken zijn zal je niet snel vinden (want wij hebben hem tot op de dag van vandaag niet gevonden;)). Women’s Health heeft daar een oplossing voor gevonden. Fit is zoveel meer dan alleen sporten en daarom hebben ze 6 categorieën waar prijzen voor worden uitgereikt: de sporters, de fitfluencers, de fittubers, de gamechangers, de experts (Sarai, onze expert voor V’GAN is ook genomineerd!!) en de foodies. Voor die laatste kan LTGL een prijs winnen.

womens health fitlist

Je voelt hem natuurlijk al aankomen, toch vragen we het je nog even heel vriendelijk; ‘zou je pretty please, heel misschien tijd hebben om op ons te stemmen?’ Het duurt letterlijk 2 sec. en we zijn je enorm dankbaar!

Stemmen kan via deze link, scroll even naar beneden en je vindt daar de ‘stem hier’ buttton voor LTGL.

THANKS A MILLION BILLION!

womens health fitlist

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!