BlogProductenVegan tips

V´GAN Lifestyle Magazine met Waldemar Torenstra

vegan eten waldemar

vegan eten waldemar

Na flink wat gebuffel is het derde V´GAN Lifestyle Magazine vorige week naar de drukker gegaan en oh we kunnen echt niet wachten om te laten zien hoe mooi het is geworden! 9 oktober ligt hij in de winkel, ontzettend spannend maar tegelijk betekent dat, dat nummer 2 uit de winkels gaat. Hebben jullie hem al in huis? Niet? Oke dan ga ik jullie nu even vertellen wat voor leuks jullie dan hebben gemist:)

V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE NR.2!

Waldemar Torenstra

In het tweede nummer van ons magazine vind je, naast de lekkerste recepten, events en shopping lists ook flink wat fijne interviews. Een van de leukste is toch wel het verhaal van Waldemar. We namen hem mee naar restaurant BAK in Amsterdam waar hij vertelde over zijn familie, zijn liefde voor (een deels) plantaardige levensstijl en zijn nieuwe huis dat hij zo duurzaam mogelijk probeert te bouwen. Ik was best een beetje zenuwachtig want hé dan zit je daar tegen een vreemde en toch bekende meneer en stiekem hielp het ook niet mee dat BAK had gerekend op één menu en we letterlijk alle gerechten moesten delen. Toch was het een heel geslaagde middag en heb ik het grootste gedeelte van de tijd zo (zie foto) erbij gezeten. Deels omdat ik een beetje een verliefde tiener was maar vooral omdat Waldemar gewoon echt goeie humor heeft:). Het is een interview geworden waar we best trots op zijn en dat je, denk ik, echt wel wil lezen!

V'GAN Lifestyle Magazine Caroline Deisler

Caroline Deisler

Voor het 2e nummer vroegen we Caroline Deisler, letterlijk, de kleren van het lijf (deze instagram sensatie brengt het grootste gedeelte van haar leven door in bikini). Caroline, een ontzettend lieve meid vertelde ons over haar raw plant based dieet, over haar leven als globetrotter en hoe ze met haar prachtige foto’s groot is geworden op Social Media. Nu waren we natuurlijk even benieuwd wat ze op een dag eet en vind je in het interview ook een paar van haar favoriete recepten. Het was natuurlijk een giga eer dat ze tijd heeft vrijgemaakt voor een item in V’GAN en geloof me, ik heb hem al verschillende keren teruggelezen met een dikke glimlach op mijn gezicht!

sla easy met Nina Pierson, Job van de Graaf en Ida de Haart

Sla easy met Nina Pierson, Job van de Graaf en Ida de Haart

Elk nummer zetten we een inspirerend boek in de spotlight. Dit nummer was het het boek van Nina, Job en Ida, de founders van de bekende healthy food keten SLA. Met hun nieuwste boek laten ze zien hoe lekker gezond eten kan zijn. We mochten vier van de lekkerste recepten delen. Ideaal dus wanneer je graag een paar recepten zou willen proberen voordat je het boek koopt.

V’GAN bestellen?

Dus.. heb je het laatste nummer nog niet in huis? Wees dan snel want dit is de laatste week dat je hem kan halen (je vindt V’GAN o.a. bij de bruna, ako, primera, boekwinkels en grote supermarkten):) Geen tijd om naar de winkel te rennen? No problemoooo, bestellen kan ook via deze link!

Fijne dag leukerds!!
X!

 

 

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!