BlogVegan tips

Veganific: de nieuwe dating-app voor vegans

veganific app

Veganific: de nieuwe dating-app voor vegans

Ja hoor, het zal je maar gebeuren. Heb je net een superleuk persoon ontmoet – de date was al gepland, blijkt diegene een doorgewinterde vleeseter te zijn én een afkeer van groenten te hebben! Ben je dan zelf overtuigd veganist, voel je waarschijnlijk al aan je water: dat kan nog wel eens een uitdaging gaan worden.

Afgelopen week hebben wij een artikel online gezet over handige vegan apps. Tijdens de zoektocht kwamen wij Veganific tegen. Een dating app speciaal voor de veggies onder ons. Dat verdiende een plekje op LTGL want dit vinden wij, zoals je snapt, meer dan koel!

Veganific is de naam van deze nieuwe dating app speciaal voor vegetariërs en veganisten. Het ziet er bijna hetzelfde uit als Tinder en het werkt als elke andere dating app: de leukerd veeg je naar rechts en de mindere match mag naar links (daten met en tegelijkertijd zonder vleeskeuring). En dan is het hopen dat er aan de andere kant ook iemand jou naar rechts veegt 😉 Wat deze app nu anders maakt dan al die andere dating-apps, is dat je in je profiel kunt aangeven of je vega of vegan bent. Tijdens het swipen zie je dat terug aan de blaadjes bij iemands naam en leeftijd: een blaadje betekent vegetariër, twee blaadjes staan voor veganist. Superhandig! Het is een functie die velen zullen missen in andere dating-apps. Zeker wanneer je het belangrijk vindt om te weten dat iemand op z’n minst open staat voor een plantaardige levensstijl en weet dat je geen gekookt eitje bij je ontbijt hoeft. Als het dan toch wordt aangeboden… Tofu scramble alstublieft!

Veganific was alleen voor de eerste 5000 gebruikers gratis te gebruiken. Nu geeft Veganific de eerste 10 swipes gratis weg. Is er een match en wil je chatten dan maak je een account aan, dit kan via Facebook en met je emailadres, en betaal je €19,95 per maand. De duur van het abonnement mag je zelf kiezen: deze kan één, drie of zes maanden zijn. Het klinkt aan de prijzige kant maar zoals de makers van Veganific ook zelf zeggen, met zo’n prijs kun je er wel vanuit gaan dat je met een serieuze, vegan-minded persoon te maken hebt. Vervelende vleesgrappen zul je waarschijnlijk dus niet horen, al ben denk ik dat de meeste van ons af en toe best te porren voor een beetje zelfspot😉

veganific app

Aanschouw hier een deel van het LTGL team, we wilden allemaal wel even zien hoe we het op Veganific zouden doen!

Ik moet wel zeggen dat ik totaal niet wil verkondigen dat je een partner MOET hebben en dat happy single zijn een mythe is, maar mocht je nu toch op zoek zijn naar een nieuwe liefde met dezelfde levensstijl als jij, dan is Veganific misschien wel hele goede optie!

De Veganific app kun je gratis downloaden in de App Store of op Google Play.

Easy Vegan Feelgood

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!