BlogProductenVegan tips

De nieuwste reep van Tony’s Chocolonely is vegan!

Vegan Tony's Chocolonely Cacaokoekje Karamel

De nieuwste reep van Tony’s Chocolonely is vegan!

Wat een feest, wat een pret! Vorige week lanceerde Tony’s Chocolonely drie nieuwe repen in de smaken Gekarameliseerde Pecan, Shortbread Karamel en Puur Cacaokoekje Karamel. De eerste twee zagen er goed uit maar van de laatste smaak waren we meteen fan. Deze reep van Tony’s Chocolonely is namelijk helemaal vegan (jippie!)!!

Wat zegt Tony er zelf over? ‘Deze Limited Edition Cacaokoekje Karamel is voor de koekiemonsters onder ons. We hebben namelijk cacaokoekjes laten maken met onze eigen cacaopoeder en die samen met stukjes karamel in deze pure reep gestopt. Cookie woogie!’

Hoog tijd vom deze reep eens te proberen. Ik zal jullie vertellen, dat was zeker geen straf! Deze reep vreselijk lekker (met de nadruk op vreselijk want je blijft ervan eten) maar om die reden dus wel een dikke aanrader. Proberen? Haal hem dan snel want de Limited Editions zijn er maar een paar weken!

Wie, wat, waar en hoe? De Limited Editions chocoladerepen zijn sinds vrijdag 7 september 2018 tijdelijk verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf, Marqt, Wereldwinkels, WAAR en Jamin. En natuurlijk in Tony’s Store op het Westergasterein óf de nieuwe Tony’s Super Store in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Hier kun je de repen ook meteen proeven.

 

Benieuwd naar onze andere favo vegan chocolade repen? We hebben een lijstje voor jullie gemaakt:)

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!