AmsterdamHotspots

Vegan ontbijten bij Bartack

bartack amsterdam

We hebben weer een fijne nieuwe hotspot gevonden in Amsterdam, Bartack! Dit supergezellige restaurantje zit naast het Rembrandpark en een straat voorbij IJsmanschap. Vanaf 08.00 uur staan de vriendelijke mensen van Bartack klaar met een ontbijtje en lekkere koffie.

Ik had laatst een afspraak in de buurt en dit vriendinnetje stelde voor om hier te gaan zitten. Ik keek mijn ogen uit. De hele kaart staat vol met vegan opties! Van acai breakfast bowls tot kurkuma porridge, van goedgevulde soepen en groentetajines en op de borrelkaart staan de pita’s centraal, deze bestel je met hummus, falafel en toppings als dukkah en geroosterde bloemkool. Wij waren er in de ochtend en bestelden drie vegan opties: de pancakes (vraag om de vegan variant), de quinoa porridge en de coconut- & acaibowl. Een beetje bang dat we misschien iets te laat zouden zijn voor ontbijt maar wat blijkt? Het ontbijt is de hele dag te bestellen en met die acht woorden heb ik mijn nieuwe buurthuis gevonden:).

Bartack heeft alles in huis om lekker lang te blijven hangen. Dat zagen deze vriendelijke mensen al aankomen en hebben daar rekening mee gehouden. Hangen kun je namelijk aan de bar, lekker ontspannen op een van de zachte banken, buiten in het zonnetje of op een van de andere grote stoelen.

Bartack
Postjesweg 124
1057 EH Amsterdam

maandag tm donderdag geopend van 08:00 – 00:00
vrijdag tm zondag geopend van dinsdag 08:00 – 02:00

bartack amsterdam

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!