BlogVegan tips

Vegan maaltijdbox nu met 25% korting!!

vegan maaltijdbox living the green life

Vegan maaltijdbox nu met 25% korting!!

Het is weer woensdag dus tijd om eens te kijken wat voor lekkers er deze week in onze vegan maaltijdbox zit! Door de drukte rondom Easy Vegan hebben de blogs even moeten wachten maar in de tussentijd hebben we hard doorgewerkt en zijn er steeds meer mensen die we blij maken met onze lekkere vegan maaltijden. Dat vraagt om elke week nieuwe recepten (we willen jullie natuurlijk niet hetzelfde laten eten) en deze week zijn we gegaan voor gerechten die passen bij dit herfstachtige weer. Benieuwd? Ik deel er vandaag een en de rest vind je op de site van Ekomenu.

Je kan hier natuurlijk ook de box meteen bestellen en met de kortingscode Easyvegan krijg je op de eerste keer ook nog eens 25% korting! FEEST!

Ingrediënten romige groentecurry 

200 g Bloemkool-broccoli mix
300 g Yacon
1 st Ui
200 g Linzen
125 g Mie-noodles
25 g Massaman currypasta
200 ml Kokosmelk

Zelf toevoegen
2 el Bakolie
Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze

1. Snijd de bloemkool en broccoli in kleinere roosjes. Schil en snijd de yacon in staafjes. Pel de ui en hak fijn. Giet het vocht van de linzen af.
2. Breng water aan de kook voor de noodles. Kook de noodles in 7 minuten gaar. Giet het water af en spoel de noodles af met koud water.
3. Verhit bakolie in een pan en fruit de ui met de currypasta. Voeg de bloemkool, broccoli en yacon toe. Bak het geheel 5 minuten. Schep regelmatig om. Voeg de kokosmelk toe en laat het geheel 10 minuten koken. Voeg een scheutje water toe als het geheel te droog wordt. Voeg tijdens de laatste 3 minuten de linzen toe.
4. Serveer de groentecurry naast de noodles.

 

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!