Hotspots

Vegan hotspots Tulum, Quintana Roo

habitas tulum vegan hotspots tulum

vegan hotspots tulum

Vegan hotspots Tulum, Quintana Roo

Het Mexicaanse boho-dorpje Tulum is een droombestemming voor een heerlijke ontspannen vakantie. Het barst er van de vegan hotspots: toffe en hippe restaurants, strandtenten, bars en hotels om lekker te eten, drinken en slapen. Er is zoveel, dat het stiekem nog knap lastig kiezen is waar je wat en wanneer gaat eten. Gelukkig hebben we de beste tips voor je op een rijtje gezet: dit is waar je moet zijn! Al deze hotspots vind je overigens in Tulum Beach, de lange weg aan het strand.. Enjoy!

Habitas

Alles, maar dan ook echt alles hier is mooi en fijn. Het fraaie design, de lage tafeltjes aan het strand, de hangmatten. Buiten is binnen, binnen is buiten. Maar, het allerfijnst is toch wel de menukaart. Je hebt werkelijk keuze uit 10.000-en-1 vegan hapjes en drankjes. Neem wel een gouden creditcard mee, de rekening kan pittig oplopen.
habitastulum

vegan tulum Charlies vegan taco's Tulum

Charlys Vegan Taco

De lekkerste vegan taco’s eet je bij Charlie. Wat een slimme move heeft Charlie gemaakt. Een aantal jaar geleden heeft hij zijn eeuwige liefde voor vlees aan de kant gezet en is met zijn compagnon een volledig veganistisch restaurant
begonnen. Hier eet je traditionele Mexicaanse taco’s met een vegan twist.
charlysvegantacos

Matcha Mama

Voor de mooiste smoothies in combi met fijne vibes en een jungle experience moet je een klein stukje landinwaarts lopen.
matchamamatulum

vegan hotspots tulum

Raw Love

Raw Love bereidt elk gerecht met alle liefde die er is. Ze gebruiken zoveel mogelijk lokale producten, serveren puur plantaardig, op honing na, gebruiken geen suiker en niets met meel. Elk bord dat de keuken verlaat, is een feestje.
Leuk weetje: de kokosmelk maken ze zelf, elke dag vers.
rawlovekitchen

Del Cielo

Dit is een perfect begin van de dag. Goede koffie en lekkere gevarieerde vegan ontbijtjes. Een mooie mix van kleuren en experimenten. De sfeer is relaxt en gezellig. Ook vroeg op de dag, wat voor de één natuurlijk eerder is dan
voor de ander.
delcielotulum

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!