AmsterdamHotspots

Vegan hotspot: Rainbowls Amsterdam

Rainbowls amsterdam

Vegan hotspot: Rainbowls Amsterdam

Wanneer ik een foto voorbij zie komen van Rainbowls Amsterdam met daarop een smoothiebowl, regenboog latte, de paarse energyball of een gekleurde cappuccino, is mijn dag meteen een stuk feestelijker. Hoogtijd om zelf eens even onze tanden te zetten in al dit lekkers!

Alle kleuren van de regenboog, nog meer soorten fruit en versieringen in de vorm van hartjes, spinnenwebbetjes en bloemen. Rainbowls Amsterdam heeft het goed begrepen; gezond eten maar dan wel leuk! Dit gezellige tentje, midden in de Pijp, heeft inmiddels een uitgebreide menukaart. Zes verschillende bowls, alle kleuren koffie, cold pressed juices en verschillende sweet treats. Laten we bij het begin, beginnen.

Rainbowls amsterdam

De smoothie- en acaibowls zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog: rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo én violet. En no worries, de kleuren worden gemaakt door middel van plantaardige supplementen. Denk daarbij aan bietensap, kurkuma, matcha en blue majic. Alles wat hier wordt geserveerd is dus helemaal puur. Voor €9,50 heb je een verse smoothie geserveerd in een heuse kokosnoot. Onze drie favorieten? De Pink (pitaya, framboos, banaan, kokos, lijnzaad, maca en chiazaadjes), de Orange (wortel, sinaasappel, banaan, kurkuma, gember, amandel, cacaonibs en mango) en de Blue (kokos, blue majic en ananas).

Rainbowls amsterdam

Verder kan je bij Rainbowls terecht voor de lekkerste koffie’tjes en sweet treats (roze koeken van Donny Craves, goddelijke brownies, bananenbrood en bliss balls), boeken, geurkaarsen en natuurlijk de kokosnoten bowls want eerlijk, wat is nou leuker dan ‘s ochtends je smoothie drinken uit een kokosnoot;)

Rainbowls is doordeweeks open van 08:00 tot 17:00 en in het weekend beginnen ze om 09:00 je. Check hier hun Facebookpagina, dan ben je altijd op de hoogte.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!