HotspotsParijs

VEGAN HOTSPOT HANK PARIJS

HANK BURGER EN HANK PIZZA

Vorige week waren we in Parijs en dat was geweldig! Niet alleen omdat kerst in Parijs het einde is maar ook omdat vegan hotspots in deze stad als sneeuwklokjes uit de grond schieten. Om je de zoektocht naar lekkere vegan restaurants te besparen, delen we de komende tijd even onze tips. Onze eerste nieuwe ontdekking was H.A.N.K (Have a Nice Karma). Hank Restaurant, of eigenlijk de Hank restaurants (er zijn er inmiddels twee) zitten midden in de stad en op loopafstand van elkaar (300 meter om precies te zijn). De ene vestiging verkoopt burgers en de andere pizza’s en alles maar dan ook alles is plantaardig. 

hank burgers parijs

Hank Burger

Man oh man, Hank Burger, je hebt mijn hart gestolen. De burgers hier zijn out-of-this-world. Je moet even door het interieur heen kijken. Het is klein en ook wel een beetje ongezellig maar het eten maakt het meer dan goed. Bij Hank kan je kiezen uit vijf burgers allemaal met een eigen specialiteit. Zo heeft de ‘La Rockeuse’ een sausje van vijgen en verse sla en bestel je de L’ Allumé als je van bbq-saus houdt. De burgers zijn dik en hebben een knapperig korstje. Ze maken hem af met flink wat groenten. Heb je echt trek dan kan ik je de potato wedges met vegan gesmolten kaas aanraden. Voor de prijs hoef je het trouwens ook niet te laten. De burgers kosten tussen de €6,50 en de €8,50 en voor een bakje met wedges betaal je €3,00. Nog ruimte voor een toetje? Probeer dan de carrotcake.
55 Rue des Archives, Parijs
Openingstijden: dagelijks van 12.00 tot 22.00 uur
www.hankrestaurant.com

hank pizza parijs

Hank Pizza

Hank Pizza zit om de hoek en hier moet je zijn voor de (hand op mijn hart en kijk scheel) BESTE vegan pizza’s van Parijs. Niet rond maar vierkant dus je kan makkelijk meerdere slices in een ronde proberen;). Het deeg is homemade en heerlijk krokant en je kan ook nog eens kiezen uit ‘normaal’ en glutenvrij. De stukken kosten €5 euro en er zijn 8 verschillende opties denk aan gesmolten vegan kaas met champignons, gegrilde groenten, gerookte tofu en nog veel meer andere lekkere opties.
18 Rue des Gravilliers, Parijs
Openingstijden: dagelijks van 12.00 tot 22.00 uur
www.hankrestaurant.com

 

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!