BlogProducten

Vegan favorites van de maand mei

vegan favorites vegan producten vegan tex mex burger

Vegan favorites van de maand mei

Het is midden juni en door alle drukte rondom het boek ben ik helemaal mijn vegan favorites van de maand mei te delen! Deze hebben jullie dus nog tegoed want met al die lekkere en nieuwe vegan producten kan ik natuurlijk niet zomaar een maand overslaan! Benieuwd wat ik vorige maand in de schappen heb gevonden? Dan ga je erg blij worden van dit overzicht! Van veggieburgers tot appel- & peer crumble en van filet americain tot appel kaneel rijstwafels ! Ben je klaar voor de vegan favorites van mei? Hier komen ze:)

VEGAN FAVORITES DIE JE NIET MAG MISSEN

BOON BURGERS EN BOON BALLEN

De vleesvervangers van BOON hebben jullie vast al voorbij zien komen op Facebook. Deze lekkere burgers en ballen zijn heel goed ontvangen in alle vegan groepen. Hoog tijd om ze zelf ook eens uit te proberen. Ik heb flink moeten omrijden want er zit bij mij geen Jumbo in de buurt maar dit was het meer dan waard. De balletjes zijn lekker gekruid en stevig waardoor ze goed in een stoofpot of pastasaus kunnen maar ook prima passen als vulling in een wrap. De falafel burgers hebben een topping van quinoa wat hem lekker knapperig maakt. Deze hebben we gegeten met frietjes en een grote salade, aanrader!

Je vind de burgers en ballen van BOON bij Jumbo. Een bakje met 10 balletjes kost €2,99 en voor een pak met twee burgers betaal je ook €2,99.

vegan favorites vegan producten vegan zonnatura

ZONNATURA RIJSTWAFEL APPEL & KANEEL

Kennen jullie deze rijstwafels met smaakje al? Blijkbaar zijn ze er al een tijdje en ik ben er ook al meerdere keren langsgelopen maar nooit geweten dat ze vegan waren. Ze zijn zoet en je hebt daarom geen smeersel nodig, perfect voor de lekkere trek.

De wafels van Zonnatura heb ik gevonden bij de AH en voor een zak met 15 stuks betaal je €1,79.

vegan favorites vegan producten vegan vegetarische slager

VEGAN PATE EN VEGAN FILET AMERICAIN VAN DE VEGETARISCHE SLAGER

Zoals jullie weten ben ik enorm fan van de Vegetarische Slager (de vegan kroketten zou ik het liefst elke dag eten) en mijn hart maakt dan ook bij elke nieuwe lancering een sprongetje. Deze maand was dubbel feest want na de petit pate is deze week ook de vegan filet americain gelanceerd. Allebei geweldig lekker en perfect ter afwisseling van mijn standaard broodje hummus.

Beide soorten broodbeleg kan je vinden bij de AH in het koelvak bij de vegetarische producten. Voor de petit pate, een zakje met 5 bolletjes, betaal je €2,49 en de filet Americain kost €2,29, ook in deze zak zitten 5 bolletjes.

WOEZEL EN PIP ‘VISSTICKS’

Boodschappen doen bij de Jumbo wordt steeds leuker want het vak vegetarisch en vegan producten breidt zich in rap tempo uit. Vooral de vegan vissticks van Woezel en Pip zijn feest! Ze hebben een lekker knapperig korstje en smaken echt naar vissticks zonder de overheersende vissmaak.

Je vindt deze vissticks bij Jumbo. Voor een pakje van 7 sticks betaal je €2,99.

vegan favorites vegan producten vegan heksenhyl

HEKSENHYL KARAMEL DROP EN MINT DROP

Naast de trollendrop, weerwolvendrop en heksehyl staafjes heeft Toms nu twee nieuwe vegan smaken aan het assortiment toegevoegd. De karamel- en mintdrop.  Ik heb zelf alleen de mint drop geprobeerd en deze is echt ontzettend lekker, zodra deze zak leeg is ga ik de karamel variant halen. Ik hou jullie dus op de hoogte!

Ik heb deze drop gekocht bij Albert Heijn en betaalde voor een zakje van 300 gram €1,75.

vegan favorites vegan producten vegan plantaardige burger

AH VERS PLANTAARDIGE BURGERS

De nieuwe vers plantaardige burgers van de AH lijk zo ontzettend veel op echt gehakt dat ik wel 4x de ingrediëntenlijst heb doorgenomen voordat ik hem mee durfde te nemen. De burgers hebben dezelfde roze kleur als echt gehakt en zijn kneedbaar. Erg handig wanneer je zelf een vegan ‘gehaktbal’ wil maken. Je moet ze wel even extra kruiden van tevoren want ik vond de smaak zelf wat flauw.

Deze burgers zijn te koop bij Albert Heijn. Voor een bakje met met twee burgers betaal je €2,59.

vegan favorites vegan producten vegan tex mex burger

AH BIOLOGISCHE TEX MEX BURGERS

Er zijn steeds meer vegan vleesvervangers te vinden in de schappen. Volgens mij kan ik de komende maand elke dag een ander eten en heb ik ze dan nog steeds niet allemaal uitgeprobeerd. Een spannende nieuwe variant is deze bio Tex Mex burger van de Albert Heijn gemaakt van tofu, bonen en verschillende groente. Helemaal vegan en ontzettend lekker met guacamole en tortilla chips op een broodje. Let op: de Tikka Massala burgers zitten in eenzelfde soort verpakking maar zijn niet vegan!

Je vindt deze burgers alleen bij Albert Heijn. Voor een bakje met twee burgers betaal je €2,49.

vegan favorites vegan producten vegan bolletje goed bezig

BOLLETJE GOED BEZIG KROKANTE GRAANREPEN

Toen ik vorige week door de Appie liep, zag ik deze Bolletje krokante graanrepen liggen. Normaal gesproken zit ik veel van dit soort producten honing maar in deze dus niet (YAY!) Er zijn 2 verschillende smaken: de naturel variant en een met cranberry’s.

Deze krokante graanrepen vind je bij de AH en Jumbo en voor een pak met 9 repen betaal je €1,75.

Ik zal ongetwijfeld nog veel nieuwe producten hebben gemist die in dit vegan favorites lijstje horen! Heb jij er nog een die ik moet proberen?! Laat het me weten via  INSTAGRAM & FACEBOOK! XX

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EASY VEGAN

Easy Vegan verkrijgbaar op deze website en in de winkel!