BlogProductenVegan tips

Alles wat ik wil ineen, ik heb DE tip voor meer energie!

Superfoodies Green Juice

Superfoodies Green Juice

Het liefst drink ik elke dag een groen sapje. Niet omdat ik het zo lekker vind (vaak zelfs verre van), maar omdat de goede ingrediënten die erin zitten me gezond, fris en energiek laten voelen. Een handje spinazie, een snufje spirulina, wat matcha, een beetje moringapoeder en laten we vooral het tarwegraspoeder niet vergeten. Zoals je al leest: mijn keukenkastje puilt uit van de superfoods en die potjes raken maar niet leeg. En toen was daar het antwoord op al mijn problemen: het Green Juice poeder van Superfoodies. Alles wat ik wil – en dat in één grote pot.

De ingrediëntenlijst van de Green Juice is lang en bij lange ingrediëntenlijsten gaan mijn alarmbellen automatisch rinkelen, maar hier staan geen gekke namen tussen,  alleen het beste vanuit de natuur. Tarwegraspoeder, chlorellapoeder, matcha thee… Die ken ik allemaal wel! Er staan nog veel meer namen op de lijst (zo’n negentwintig), maar dat zal ik je besparen. Laten we het erop houden dat er een mix van probiotica, kruiden-, algen-, groenten- en fruitpoeders in zijn verwerkt. Een groot deel daarvan staat dus in mijn keukenkastje, maar zo samengevoegd in één pot vind ik zo veel handiger!

Ervaring

Ik zal je vertellen: Green Juice is niet persé heel lekker, het smaakt eigenlijk gewoon heel natuurlijk en puur (precies naar wat het is, planten, algen en kruiden zonder vulmiddelen of zoetstoffen). Maar het fijne van dit product is, dat je het binnen no time klaar hebt en het boordensvol goede voedingsstoffen voor je lijf zit EN je het wel enorm lekker kan maken, ik geef je hieronder mijn favorieter recepten (geloof mij deze wil je)!
Green Juice bevat een hoge bron van o.a. Vitamine B12, Vitamine B9 (ideaal voor de vegans onder ons), Vitamine C, Vitamine K, Calcium, IJzer, Zink en Magnesium plus een volwaardig probiotica supplement (goed voor ondersteuning van de darmen).
Ik dronk het eerst met een beetje water, roeren en klaar. De volgende dag voegde ik wat citroensap toe aan het water en in de dagen erna probeerde ik de Green Juice met kokoswater, amandelmelk en in een smoothie. De beste combinatie vond ik die met kokoswater, maar het is echt even aftasten wat je zelf het lekkerst vindt. Ik geef je hieronder dus wat inspiratie, maar laat me vooral weten hoe jij de Green Juice goed laat smaken en wat het voor jouw lijf doet!
Ik ervaar in ieder geval echt meer energie, voel mij fitter en niet meer zo snel moe en uitgeput. Na het drinken van dit drankje voel ik mij echt klaar voor mijn drukke dag, ook vind ik het een ideale oppepper als ik een middagdip dreig te krijgen! Green Juice is vanaf nu dus zeker toegevoegd aan mijn ochtendritueel.  Pluspunt, mijn keukenkastje zijn vanaf nu ook een stuk overzichtelijker, ik hoef nu maar naar 1 pot te grijpen die mij op de been houdt, ideaal, scheelt mij een hoop gedoe en tijd!

Green juice met citroensap
Ingrediënten
1 theelepel Green Juice
200 milliliter water
1 theelepel citroensap

Bereiding
Roer de Green Juice door het water en voeg het citroensap eraan toe. Limoensap mag natuurlijk ook!

Green juice kokoswater
Ingrediënten
1 theelepel Green Juice
200 milliliter ongezoete kokoswater

Bereiding
Roer de Green Juice door het kokoswater. That’s it!

Green juice amandelmelk
Ingrediënten
1 theelepel Green Juice
200 milliliter ongezoete amandelmelk
1 theelepel ahornsiroop (optioneel)

Bereiding
Meng de Green Juice met de amandelmelk en voeg er eventueel een beetje ahornsiroop aan toe. Succes gegarandeerd.

Green juice smoothie
Ingrediënten
1 theelepel Green Juice
200 milliliter (kokos)water of amandelmelk
1 bevroren banaan
2 flinke handen verse spinazie

Bereiding
Voeg alle ingrediënten toe aan een blender en pureer tot een gladde smoothie. Schenk in een glas of kom en voeg eventueel je favoriete toppings toe. Enjoy!

Via de webshop zie hier koop je Green Juice al vanaf 0,69 cent per portie, daar kan geen sapje tegenop!

 

Superfoodies Green Juice

Easy Vegan Feelgood

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!