AmsterdamHotspots

Roots Amsterdam: hotspot voor vegan burgers

Roots Amsterdam vegan burgers

Hotspot voor vegan burgers: Roots Amsterdam

Zoals jullie weten ben ik een SUCKER voor vegan burgers. Ik denk dat ik er serieus al wel 100 heb geprobeerd en kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. De structuur, de gemixte smaken, het broodje en de verschillende toppings maken het eten van zo’n burger elke keer weer een feestje – en dat eten, doe ik de laatste tijd ERG vaak! Ik heb sinds kort een kantoor in Amsterdam en dat zit gevaarlijk dichtbij Roots, een van mijn favoriete, scrap that, mijn favoriete burgertent in Nederland! Tijd voor een blog, want jongens.. ze zijn toch lekker!

Roots is, nu twee jaar geleden, opgericht door mijn lieve vriendinnetje Liset. Vegan eten toegankelijk, stoer en ontzettend lekker maken was het idee. Dat is gelukt! Met flink wat vegan burgers, stoofpotjes, pasta’s en curry’s op de menukaart is dit snel en van de leukste eetplekjes van Amsterdam geworden. Een tweede locatie kon dus niet uitblijven en naast een filiaal op de Amstelveenseweg is er nu ook een Roots te vinden in de Heisteeg. Mocht je in de buurt zijn, kom vooral even hallo zeggen want ik zit hier dus elke lunch;)! Je kan hier van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht voor voedzaam, verantwoord en natuurlijk vegan eten. Begin je dag met een sapje en een acaibowl en eindig je dag met een van de vegan burgers. Mijn favoriet? De Italian: zoete aardappel burger met quinoa, geroosterde venkel, rucola en cashew pesto cream!

ROOTS Amsterdam

rootsamsterdam.nl
facebookpagina ROOTS Amsterdam
Amstelveenseweg 164, Amsterdam

Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag 08:00 – 20:00
zaterdag 09:30 – 18:00
zondag 10:30 – 18:00

Roots Amsterdam vegan burgers

 

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!