Ontbijt

Vegan smoothiebowl met bessen en kokos

Vegan smoothiebowl met bessen en kokos

Vegan smoothiebowls, ik ben er gék op. Ze zijn zo gemakkelijk te maken, flink gezond (wanneer je de juiste ingrediënten gebruikt) en veel specialer dan een bak kwark of yoghurt. Gebruik je bevroren fruit dan heb je ineens ijs en je kan variëren tot je een ons weegt want deze bowls kunnen gewoon niet mislukken!

Begin jij je dag met een flinke bak kwark of yoghurt en ben je toe aan wat anders? Trek je stoute schoenen aan en trakteer jezelf op een fris en fruitig begin van de dag! Deze bowls zijn romig van structuur en de smaak… nou dat moet je zelf maar eens ervaren. Genoeg reden om er eens een te proberen lijkt me!

Vegan smoothiebowl met bessen en kokos
Ingrediënten
Voor de vegan smoothiebowl
Ingrediënten
Voor de vegan smoothiebowl
Bereiding
  1. Blend alle ingrediënten in je krachtige blender of keukenmachine totdat je een gladde smoothie hebt.
  2. Wil je de smoothie iets vloeibaarder omdat je hem meteen wil opdrinken? Voeg dan wat extra water of plantaardige melk toe. Wil je een mooie smoothiebowl maken, dan moet hij wat steviger zijn ander zakt het fruit er zo doorheen. Voeg dan extra bevroren fruit toe. Hierdoor krijg je een dikkere structuur.
  3. Versier je smoothiebowl met vers fruit, geraspte kokos en wat zelfgemaakte jam.

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!