Snacks

Vegan nutella brownie

Vegan nutella brownie

Het is weekend en dat vieren we met ZOETS en wat voor een zoets?! Kijk maar eens goed naar deze nutella brownie en durf mij met droge ogen te vertellen dat ze er niet watertandend lekker uitzien! De brownies zijn al goed maar die homemade vegan nutella maakt deze snack echt het einde! Ik ga hier niet eens meer worden aan vuil maken.. probeer ze maar gewoon en thank me later!! X!

Vegan nutella brownie
Ingrediënten
Voor de vegan brownie
Voor de vegan nutella
Ingrediënten
Voor de vegan brownie
Voor de vegan nutella
Bereiding
Voor de vegan brownie
  1. Verwarm je oven voor op 170 graden en vet je brownie bakvorm in. Doe alle ingredienten in je blender en laat deze draaien tot je een dik deeg hebt (wanneer dit nog iets aan de natte kant is, kan je nog wat extra meel toevoegen).
  2. Schep het deeg in je bakvorm en rol het uit zodat het 2 á 2,5 cm dik is. Versier met wat noten en extra kokosbloesemsuiker. Bak zo’n 40 minuten op 170 graden, de laatste 10 minuten afgedekt met wat aluminiumfolie.
  3. Snij in grote stukken en geniet!
Voor de vegan nutella
  1. Verwarm je oven voor op 170 graden en bekleed je bakplaat met bakpapier. Leg hier de rauwe hazelnoten op en schuif de bakplaat in je oven. Rooster ze ongeveer 12 minuten.
  2. Haal de hazelnoten daarna uit de oven en laat ze afkoelen. Pel de hazelnoten en doe ze in je keukenmachine. Zet hem aan en mix zeker 10 minuten tot je een dikke hazelnoot pasta overhoudt.
  3. Smelt de chocolade en giet deze, samen met het vanille extract bij de hazelnootpasta en mix.
  4. Smeer de nutella over de brownie en GENIET ENORM!!

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!