Snacks

Vegan chocolade pindakaas cups

Vegan chocolade pindakaas cups

Zin in chocola maar ook in pindakaas en vind je het net iets te ver gaan om je reep in de pot te dopen? Dan heb ik een heel leuk receptje voor je; vegan chocolade pindakaas cups! Kleine bonbonnetjes gevuld met zachte notenpasta van binnen en (geleerd van Tony Chocoloneley) een beetje zout als topping – zout en chocola is trouwens mijn nieuwe verslaving. Je hebt voor deze vervelend lekkere sweet treat drie ingrediënten nodig; pindakaas, chocola en zout. Jep! That’s it! Oh en natuurlijk een beetje geduld want ze moeten wel 30 minuten in de vriezer. Kan je dit aan? Dan zie ik geen reden waarom je ze niet vandaag nog zou proberen. Maak er extra veel, dan kan je jezelf deze week elke dag een keer trakteren!

Vegan chocolade pindakaas cups
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereiding
  1. Smelt de stukken chocolade, marie au baine, tot hij helemaal vloeibaar is.
  2. Zet de muffin vormpjes neer en giet hier 1 eetlepel gesmolten chocolade in.
  3. Schep daarna een klein lepeltje notenpasta in het midden.
  4. Giet hier weer chocolade overheen.
  5. Zet de vormpjes 30 minuten in de vriezer. Zijn ze hard? Dan kan je ze eruit halen. Versier met een klein beetje zeezout en geniet!
  6. Tips! *Eet je de chocolade pindakaas cups niet meteen op? Bewaar ze dan in de vriezer. Ze blijven zeker een maand goed. **Hou je niet zo van notenpasta? Vervang deze dan door een lepeltje jam, nootjes, siroop of een dadel!

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!