Avondeten

Overheerlijke vegan gnocchi met tomatensaus

Overheerlijke vegan gnocchi met tomatensaus

Gister heb ik voor het eerst in hele lange tijd weer een gnocchi gegeten. Vraag me niet waarom maar ik heb deze heerlijke aardappel pasta drie jaar geleden van mijn ingrediënten lijstjes geschrapt in de veronderstelling dat ze niet vegan waren. Dom dom dom want deze heerlijke bolletjes zijn gewoon plantaardig. Voor de mensen die gnocchi niet kennen; het wordt gemaakt van aardappel maar heeft de structuur van pasta. Perfect dus wanneer je een enorme pasta fanaat (zoals wij!) bent maar wel opzoek bent naar wat afwisseling:) 

Ik heb hem gister gemaakt met tomatensaus maar ik kan niet wachten ze te proberen met deze super makkelijke kaassaus OF heerlijke pompoensaus!

Overheerlijke vegan gnocchi met tomatensaus
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereiding
  1. Kook de gnocchi naar instructies op het pak.
  2. Verwarm wat kokosolie in een pan en fruit de ui twee minuutjes. Snij daarna de worstjes in kleine stukjes en bak deze 5 minuten mee. Breng op smaak met wat peper en eventueel een snufje zout.
  3. Snij de paprika en de tomaten in kleine stukjes en doe deze bij de uitjes en de worst in de pan. Bak alles nog 2 minuten samen.
  4. Laat het water van de gnocchi weglopen en roer hier de tomatensaus doorheen. Gevolgd door alle andere ingrediënten.
  5. Hussel even door elkaar en schept op twee borden. GENIET!

Nooit meer iets missen van Living the Green Life? Vergeet dan niet onze Facebook-pagina te liken, ons te volgen via Instagram en je in te schrijven voor onze Nieuwsbrief.

Plaats een reactie

NIEUWSBRIEF

 

KOOKBOEK EN MAGAZINES

Easy Vegan (1 & 2) én het V’GAN LIFESTYLE MAGAZINE zijn vanaf nu verkrijgbaar op deze website en in de winkel!